Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο «Μικρός Νικόλας πάει διακοπές» και έρχεται στις Πατρινές αίθουσες αυτή την Πέμπτη -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Ο «Μικρός Νικόλας πάει διακοπές» και έρχ...

Σε διανομή από την Feelgood Entertainment

Μπορεί οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς να τελείωσαν, για τον Μικρό Νικόλα, όμως, μόλις άρχισαν!

Χτες, στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Laurent Tirard «Ο Μικρός Νικόλας πάει διακοπές» ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μάγεψε για μια ακόμα φορά το κοινό του, αποσπώντας ξεκαρδιστικά γέλια και ενθουσιώδη χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια της προβολής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο Δαναό στην Λ. Κηφισίας, στην Αθήνα την Κυριακή 28/9/2014 στις 12 το μεσημέρι ήταν και η «ελληνική φωνή» του Μικρού Νικόλα, ο 14χρονος Αρσένιος Χαλκιόπουλος. Πριν από την έναρξη της προβολής ο Αρσένιος, σε συνεργασία με το παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο iFeelKid, κλήρωσε τρεις τυχερούς νικητές, οποίοι θα ζήσουν μαζί του μια μοναδική εμπειρία σε ραδιοφωνικό στούντιο.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, την ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, στις 18:00 το απόγευμα, θα μιλήσουν ζωντανά στην εκπομπή «Παραμυθοκουζίνα» του Κώστα Στοφόρου, για τον αγαπημένο τους ήρωα και την ταινία και θα χτίσουν όλοι παρέα ένα παραμύθι με την μαγική τράπουλα των παραμυθιών και των μουσικών του iFeelKid.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο αξιαγάπητος, σκανταλιάρης ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επιστρέφει ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη με μια μεγάλη γαλλική παραγωγή, στα πρότυπα του κινηματογραφικού του ντεμπούτου που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλον τον κόσμο το 2009. Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, η  σχολική χρονιά τελείωσε και οι διακοπές αρχίζουν.

Ο Μικρός Νικόλας καταφθάνει σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με τους γονείς και τη γιαγιά του και φροντίζει να κάνει γρήγορα καινούριους φίλους. Ανάμεσα τους ο ευρηματικός Μπλεζ,  που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή. Ο Φρικτιέ, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Τζότζο, που μιλάει ακαταλαβίστικα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Κρεπέν. Υπάρχει και ο Κομ, που είναι ενοχλητικά ισχυρογνώμων.

Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει την Ιζαμπέλ, που δεν τον χάνει στιγμή από τα γουρλωμένα της μάτια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όλοι τους θα κάνουν αξέχαστες διακοπές. Κι εμείς θα τις απολαύσουμε.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από 2 Οκτωβρίου 2014 στους κινηματογράφους σε διανομή από τη Feelgood Entertainment. Το φιλμ αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Η ταινία θα προβληθεί Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture