Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΕΔΕ: Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος ...

Tην Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, ανακοινώνει την έναρξη της 18ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17.00, στις εγκαταστάσεις της στην Πάτρα.

Τη σημερινή εποχή που η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, η ΕΕΔΕ συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης παρέχοντας τα εργαλεία που θα απογειώσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Το Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη και επιχειρηματίες και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για θέσεις αυξημένης ευθύνης και δυναμικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Δίνει έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο καθώς η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα και η ελληνική εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο.

Η έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με την ενότητα «Οργανωτική Συμπεριφορά Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης.

Ο κ. Ρούσης έχει πολυετή πρακτική εμπειρία από το χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και υλοποίηση πολυάριθμων προγραμμάτων ανάπτυξης στελεχών, βελτίωσης και ανάπτυξης σχέσεων, συμμετοχής, ηγεσίας και αποτελεσματικότητας εργαζομένων. Έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Της Ελλάδος, COSMOTE, Coca – Cola Τρία Έψιλον, Toyota, BP Oil Hellas, Avin Oil, Unilever Ελλας, Johnson & Johnson, Βασιλόπουλος, Goody’s A.E, Fiat Auto Ελλάς, Mercedes – Benz Hellas, Νηρεύς, Όμιλος Εταιρειών Βαρδινογιάννη, Ericsson, Aegean, Olympic Air, ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό) και Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την ενότητα «Μάρκετινγκ Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος.

Ο κ. Ξηρογιαννόπουλος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing. Διαθέτει πάνω από 25 χρόνια επαγγελματική εμπειρία ως ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, στις εταιρείες ΕΛΑΙΣ Α.Ε. (Unilever), ΘΡΑΚΗ Α.Ε., FRIGOGLASS S.A., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.E. και MEDIA STROM σε θέσεις Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Εμπορικής και Γενικής Διεύθυνσης. Από τις αρχές του 2013 δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητος Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα εταιρικού και εμπορικού στρατηγικού σχεδιασμού και της εφαρμογής του, σχεδιασμού και επέκτασης σε διεθνείς αγορές, καθώς και σε θέματα ηγεσίας και «coaching».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Ρούλα Ιωάννου, κ. Ερωφίλη Νομικού, Τηλ: 2610 318 573, Fax: 2610 361 517, email: [email protected], website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις