Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προβλήματα κι εγκατάλειψη στη συνοικία Κρύα Ιτεών - Τι καταγγέλλει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος

Πάτρα: Προβλήματα κι εγκατάλειψη στη συν...

"Oι Δημοτικές Αρχές εδώ και πολλά χρόνια για την περιοχή μας είναι ανύπαρκτες"

Στην εγκατάλειψη της συνοικίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αναφέρεται με επιστολή του στο thebest.gr o Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρύα Ιτεών.  Συγκεκριμένα:  "Η συνοικία μας δεν απέχει και πολύ μακριά από το κέντρο της Πάτρας. Μια συνοικία που οι κάτοικοί της στην πλειοψηφία είναι άνεργοι και συνταξιούχοι. Και όμως ζουν πολλά χρόνια σε αυτή την περιοχή γιατί εδώ μεγάλωσαν και εδώ έκαναν οικογένειες και παιδιά. Σε μια συνοικία με πολλά καθημερινά προβλήματα, που προσπαθούμε και σαν Εκπολιτιστικός Σύλλογος, μαζί με τους κατοίκους, όσο μπορούμε να κάνουμε πράγματα ώστε να καλυτερέψουμε την καθημερινότητα μας και προπάντων για τα παιδιά μας. Oι Δημοτικές Αρχές εδώ και πολλά χρόνια για την περιοχή μας είναι ανύπαρκτες (μάλλον είμαστε κάτοικοι Β κατηγορίας).

Στην συνοικία μας υπάρχει μια πλατεία που η κατασκευή της άρχισε το 1989, τοποθετήθηκαν μερικά παιχνίδια για τα παιδιά και αυτό ήταν. Η ολοκλήρωσή της δεν έχει γίνει ακόμα. Τα δέντρα έχουν γίνει πανύψηλα με κίνδυνο να σπάσει κάποιο κλαρί και να γίνει κάποιο ατύχημα για τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα ακριβώς από κάτω. Παρά τις οχλήσεις στους υπεύθυνους να γίνει το κλάδεμα των δέντρων ανταπόκριση μέχρι τώρα δεν υπάρχει. Από καθαρισμό της πλατείας μόνο ότι μπορούν κάνουν οι μητέρες που πηγαίνουν τα παιδιά τους και ο Σύλλογος με ότι δυνατότητες υπάρχουν.

Πιστεύουμε η νέα Δημοτική Αρχή να μπορέσει να ολοκληρώσει την πλατεία που τόσα χρόνια έχει σταματήσει η ολοκλήρωσή της και είναι εγκαταλελειμμένη, ώστε και τα δικά μας παιδιά να μην νιώθουν ότι είναι κάτοικοι Β κατηγορίας γιατί έχουν και αυτά το δικαίωμα να παίζουν σε μια πλατεία που θα είναι καθαρή και δεν θα φοβούνται μην πάθουν κάποιο ατύχημα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις