Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΟΚ στο Αίγιο: Συνελήφθη 67χρονος για αποπλάνηση 13χρονης - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΣΟΚ στο Αίγιο: Συνελήφθη 67χρονος για απ...

Το κορίτσι φιλοξενείται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών

Συνελήφθη, χθες (1-9-2014), το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, χθες (1-9-2014), στο Αίγιο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, σε κεντρική περιοχή του Αιγίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες Ρομά .

Πράγματι, την ίδια ημέρα (1-9-2014), το μεσημέρι, προσήλθε στο σημείο ο 67χρονος ημεδαπός και συνάντησε μια 13χρονη Ρομά, υπήκοο Ρουμανίας. Στη συνέχεια αφού της υποσχέθηκε αμοιβή, την οδήγησε σε σημείο που παρείχε φυσική κάλυψη (πίσω από καλαμιές), και ασέλγησε σε βάρος της.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι σταμάτησαν την πράξη και συνέλαβαν τον 67χρονο.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ η 13χρονη φιλοξενείται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, στο οποίο τη μετέφερε ο οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Υπογραμμίζεται, ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στην τηλεφωνική γραμμή 1056 του Χαμόγελου του Παιδιού και στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις