Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο συγγραφέας - ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης

Στην Πάτρα σήμερα ο συγγραφέας - ερευνητ...

Στο ξενοδοχείο "Αστήρ"

Ο βραβευμένος ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Πάτρα σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Αστήρ.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο Έλληνας ερευνητής που έχει κάνει τη μοναδική στο χώρο των επιστημών ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας ή αλλιώς Tri-anthropo-type Pashalidis και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου θα βρεθεί στην πόλη μας σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου.

Θα παρουσιάσει το πλούσιο συγγραφικό του έργο και τα τρία καινούρια του βιβλία- εργαλεία Tri-Anthropo-Type Paschalidis Business , Psychology και Athletics. Θα μας μιλήσει για την παγκόσμια διάκριση της εργασίας του στο Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης WCE-2013 στο Λονδίνο όπου η εργασία του επιλέχθηκε για δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ).

Με την ευκαιρία της νέας επίσκεψής του στην Πάτρα, ο κ.Πασχαλίδης θα δώσει συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού την Τρίτη στις 2,00μμ στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm.

Μετά την συνέντευξη όποιος επιθυμεί μπορεί να συναντήσει και να μιλήσει με τον κ. Πασχαλίδη στο ξενοδοχείο Αστήρ. Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944634272 και 6980140140.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις