Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα (ΩΡΑ 3 τα ξημερώματα):Πανικός στην Τριών Ναυάρχων από τη φωτιά στην πολυκατοικία-Φλόγες έβγαιναν από παράθυρα- Μεγάλες καταστροφές στον 5ο και 6ο όροφο–ΒΙΝΤΕΟ & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα (ΩΡΑ 3 τα ξημερώματα):Πανικός στην...

Προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή - Δύο φωτιές μέσα σε λίγες ώρες στο ίδιο κτίριο -

09.16 Τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην πολυκατοικία στη Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων ερευνά με προσοχή το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα ξημερώματα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση από τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τα πρώτα λεπτά ήταν μια πύρινη "κόλαση". Ο 5ος και 6ος όροφος έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές, ενώ είχαν αναπτυχθεί πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καθώς το διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκαν οι φλόγες έχει πολλές ξύλινες επενδύσεις (πάτωμα), ενώ οι καπνοί ήταν πυκνοί. Όταν έφτασε η πυροσβεστική είδε φλόγες να βγαίνουν από παράθυρα, ενώ πρώτο μέλημά της ήταν να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μάλιστα έγινε διάσωση 10 ατόμων από τον 3ο, 4ο και 5ο όροφο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου που επικοινωνεί εσωτερικά σε σκάλα με τον 6ο. Σε αυτό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε εκδηλωθεί φωτιά και χθες το απόγευμα. Ήταν ωστόσο μικρής έκτασης και είχε περιοριστεί σε μια πολυθρόνα και κατασβήστηκε.


07.13 Στο σημείο παραμένει η πυροσβεστική με δύο οχήματα. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ.

04.52: Η φωτιά έσβησε. Καπνοί εξακολουθούν να βγαίνουν από την οροφή της πολυκατοικίας. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής αναζητά τα αίτια της πυρκαγιάς.

03.15: Η φωτιά τίθεται υπό έλεγχο. Πυροσβέστες ελέγχουν την πολυκατοικία.

3:00 Συνεχίζουν την μάχη με τις φλόγες οι Πυροσβέστες στην πολυκατοικία της οδού Μαιζώνος 205 όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά. Φαίνεται τελικά ότι σβήνει η φωτιά αλλά παραμένει αρκετός κόσμος στο σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς ακούστηκαν μικροεκρήξεις ενώ τζάμια απο τα μαλκόνια έπεφταν στην Μαιζώνος.

2:43 Σημάδια ύφεσης δείχνει αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην πολυκατοικία που βρίσκεται Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων. Στο σημείο συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες τα πληρώματα 5 Πυροσβεστικών Οχημάτων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας παραμένει στο διαμέρισμά του ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ευ. Φλωράτος.

2:34 Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για το ίδιο διαμέρισμα με εκείνο που είχε πιάσει φωτιά και το απόγευμα της Τρίτης, φωτιά που είχε σβήσει γι’ αυτό και προκαλεί εντύπωση πως φούντωσε και πάλι μέσα σε λίγε ώρες.

2:25 Το κτίριο έχει εκκενωθεί από τους άνδρες της πυροσβεστικής. Στον 6ο όροφο, όπου επεκτάθηκε η φωτιά, βρίσκεται και το διαμέρισμα του πρώην Δημάρχου Ευ. Φλωράτου.

2:17 Πλέον η φωτιά στην πολυκατοικία στην οδό Μαιζώνος έχει επεκταθεί και στον 6ο όροφο. Διαρκώς συγκεντρώνεται κόσμος στο σημείο ενώ ενισχύεται και η δύναμη της Πυροσβεστικής οι άνδρες της οποίας δίνουν μάχη με τις φλόγες.

2:09 Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Μαιζώνος στη διασταύρωση με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων. Πριν λίγο ξέσπασε εκ νέου φωτιά στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στο σημείο και η οποία ανήκει στον πρώην Δήμαρχο Ευάγγελο Φλωράτο.

Στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστική. Στο ίδιο κτίριο είχε ξεσπάσει φωτιά και πάλι το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις