Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 21 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 21 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία κάνει το νου σας πιο δυνατό και τη σκέψη σας πιο βαθιά και διερευνητική. Ανακαλύπτετε την ουσία των πραγμάτων και είστε πιο αποτελεσματικοί επικοινωνιακά. Ευνοεί και τα αισθηματικά, όπου υπάρχει περισσότερο βάθος στην επικοινωνία και ένωση ουσίας.

Ζυγός

Λόγω της θετικής όψης Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις μέρες αυτές να κλείνετε με επιτυχία κάποια γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα και κύκλους. Βοηθά και σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ταυτόχρονα, είναι μια όψη που φέρνει συνειδητοποιήσεις οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερο έλεγχο της ζωής σας.

Σκορπιός

Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι ευεργετικό για τις σχέσεις σας, κυρίως τις φιλικές και τις συγγενικές, καθώς βαθαίνει την επικοινωνία, νιώθετε ουσιαστικότερη σύνδεση με τους άλλους και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους με κοινή βάση και στόχους. Ταυτόχρονα η όψη αυτή βοηθά στη δικτύωση και στην εξέλιξη σχεδίων, επαφών, συμφωνιών.

Τοξότης

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να γίνονται ουσιαστικές κι επιτυχημένες συζητήσεις, συμφωνίες και γνωριμίες, η επικοινωνία βοηθιέται, ενώ αυξάνουν τα κέρδη. Πιθανές συναντήσεις με άτομα επιρροής τα οποία προωθούν την εξέλιξή σας.

Αιγόκερως

Δυναμώνει το νου και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς επικοινωνιακά η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Ιδανική για έρευνα η επιρροή αυτή, σας κάνει να πηγαίνετε στο βάθος των πραγμάτων και ν' ανακαλύπτετε την ουσία. Τα ταξίδια είναι πηγή ανανέωσης, ενώ ίσως γνωρίζετε ή συναντάτε ανθρώπους με τα ίδια θέλω.

Υδροχόος

Ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες, τις συμφωνίες, τις συζητήσεις, τα δάνεια, τις επενδύσεις και την τακτοποίηση κληρονομικών ή άλλων οικονομικών θεμάτων η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Πιθανόν να κλείνετε με επιτυχία κάποια ζητήματα οικονομικά, γραφειοκρατικά ή άλλα. Οικονομική ενίσχυση από τρίτους. Φέρνει επίσης συνειδητοποιήσεις.

Ιχθύες

Μια καλή για τις σχέσεις επιρροή, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα βελτιώνει και βαθαίνει την επικοινωνία, τόσο με το σύντροφο και τους συνεργάτες, όσο και με τους φίλους. Νιώθετε να καταλαβαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και βρίσκετε ανθρώπους που έχετε επαφή ουσίας και κοινών στόχων. Ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Προώθηση σχεδίων.

Κριός

Καλή για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας μπορεί να κάνετε επιτυχημένες συζητήσεις, γνωριμίες και συμφωνίες αυτές τις μέρες. Ταυτόχρονα, σας κάνει αρκετά παραγωγικούς και τακτοποιείτε αποτελεσματικά διάφορες υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής σας ζωής.

Ταύρος

Η θετική γωνία Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα δυναμώνει το νου σας και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς επικοινωνιακά και πιο δημιουργικούς. Καταλαβαίνετε καλύτερα και σε περισσότερο βάθος τα πράγματα και έχετε μεγαλύτερο έλεγχο. Ευνοεί όμως και τα αισθηματικά, όπου μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική.

Δίδυμοι

Ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογενειακά, ακινήτων, κληρονομικών και οικονομικών η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι καλές μέρες για συμβόλαια, μετακομίσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ευνοεί επίσης οικονομικές συνεργασίες ή δάνεια. Βελτίωση στην επικοινωνία με τους δικούς σας και πιθανή οικονομική στήριξη απ' αυτούς.

Καρκίνος

Βαθαίνει την επικοινωνία στις σχέσεις η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία γίνεται πιο ουσιαστική και νιώθετε αυτές τις μέρες να καταλαβαίνετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλαβαίνουν. Καλή όψη για συμφωνίες και συνεργασίες – βρίσκονται άνθρωποι με κοινούς στόχους και βάση. Τα ταξιδάκια είναι πηγή ανανέωσης και ωραίων γνωριμιών και συναντήσεων.

Λέων

Μια όψη θετική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο ενισχύει τα έσοδα και την παραγωγικότητά σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνονται επιτυχημένες και κερδοφόρες συμφωνίες, συζητήσεις και γνωριμίες. Τακτοποιείτε αποτελεσματικά διάφορα οικονομικά, πρακτικά κι εργασιακά ζητήματα. Εύνοια και σε θέματα υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being