Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πέθανε" για να μην ντυθεί γαμπρός

"Πέθανε" για να μην ντυθεί γαμπρός

Ένας νεαρός στις ΗΠΑ

Ένας νεαρός στις ΗΠΑ αποφάσισε πως δεν θέλει να παντρευτεί την επί σειρά ετών μνηστή του. Και θεώρησε πως ο καλύτερος τρόπος για να μην ανέβει τα… σκαλιά της εκκλησίας είναι να στήσει τον θάνατό του.
Ο γάμος επρόκειτο να γίνει στην Αγγλία, χώρα καταγωγής της νύφης. Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην Βρετανία, όμως, ο Tucker Blandford τηλεφώνησε στην φίλη του και προσποιήθηκε ότι ήταν ο… πατέρας του και μελλοντικός πεθερός της.
«Ο Τάκερ είναι νεκρός… Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να στο πω, αλλά είναι νεκρός», είπε ο νεαρός παριστάνοντας τον πατέρα του.
Η 23χρονη Alex Lanchester δεν πίστευε στα αυτιά της.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metro.co.uk έγινε ράκος και για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πια κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της θεώρησε σωστό να τηλεφωνήσει στους γονείς του Tucker για να συλλυπηθεί και εκεί έπαθε το σοκ.
Οι γονείς του νεαρού δεν ήταν στο… κόλπο και της είπαν ότι ο γιος τους είναι καλά στην υγεία του και φυσικά ζωντανός. Αργότερα έγινε γνωστό πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον επικείμενο γάμο και στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας.
«Δεν νομίζω ότι θα καταφέρω ποτέ να εμπιστευτώ ξανά κανέναν άντρα», δήλωσε σχετικά με την ιστορία της η Alex.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις