Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με "εισιτήριο" τα πλαστά χαρτιά η απόπειρα του ταξιδιού

Πάτρα: Με "εισιτήριο" τα πλαστ...

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο νέο λιμάνι

24χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη χθες το απόγευμα στο νότιο λιμένα Πατρών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, συνελήφθη ο ανωτέρω διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Επίσης, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 20χρονος μετανάστης, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, με την άμεση συνέργεια 25χρονης αλλοδαπής, που τον συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Τέλος, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,20χρονη μετανάστης, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα στο εξωτερικό, έχοντας ως άμεσο συνεργό 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνόδευε αυτήν και το ανήλικο τέκνο του και ο οποίος επέδειξε για λογαριασμό της ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο, ενώ οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις