Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Τα τραγούδια του πατέρα μου" με Διονυσίου, Μπιθικώτση και Βαρθακούρη στα Καβάσιλα στις 20 Αυγούστου 2014

"Τα τραγούδια του πατέρα μου" ...

Στις 21.00 - Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ

Έχουν όνομα βαρύ σαν ιστορία, φέρουν μια αξιοζήλευτη μουσική κληρονομιά που έχει αγαπήσει και εκτιμά όλη η Ελλάδα και αυτά ακριβώς τα πολύτιμα τραγούδια των πατεράδων τους παρουσιάζουν σε μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, γιο του αξέχαστου «σερ» του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Χάρη Βαρθακούρη, γιο του Γιάννη Πάριου και τον Στέλιο Διονυσίου γιο του αξέχαστου λαικού ερμηνευτή Στράτου Διονυσίου.

Οι τρεις καλλιτέχνες (στο αρχικό σχήμα και παραστάσεις είχε συμμετάσχει και ο Δημήτρης Κόκκοτας, γιος του Σταμάτη Κόκκοτα) θα εμφανιστούν live την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 στο ανοιχτό θέατρο Καβασίλων, στο νομό Ηλείας στις 21.00 το βράδυ.

Ένας ολόκληρος μουσικός θησαυρός θα παραδοθεί από το γιο του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, το γιο του αξεπέραστου Γιάννη Πάριου και το γιο του ανεπανάληπτου Στράτου Διονυσίου στο κοινό, μέσα από μία χορταστική συναυλία που ήδη έχουν απολαύσει χιλιάδες θεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Πάτρα οι συναυλία «Τα τραγούδια του πατέρα μου» παρουσιάστηκε στις 12 του περασμένου Απριλίου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα και μάλιστα μέρος των εσόδων είχαν διατεθεί για την ενίσχυση του έργου των «Μαχητών».

Πρόκειται για μία συναυλία με τα τραγούδια των τριών σπουδαίων ερμηνευτών, που αποδίδουν με σύγχρονο και εντυπωσιακό τρόπο οι γιοι τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 11 Αυγούστου, στη μοναδική τιμή των 10 Ευρώ ενώ το βράδυ της συναυλίας στα Καβάσιλα τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View