Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 8 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 8 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στο ζώδιό σας, μια σύνοδος ιδιαίτερα επικοινωνιακή, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες πρέπει να είστε αρκετά εξωστρεφείς, να μιλάτε, να γράφετε και να γνωρίζετε κόσμο. Δίνει την ευκαιρία για πολλές βόλτες και ταξιδάκια. Οι θετικές όψεις του Ουρανού, προσφέρουν λύσεις, επινοητικότητα, ενθουσιασμό, συνειδητοποιήσεις, απελευθέρωση.

Παρθένος

Την πιθανότητα για συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε δίνει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα. Πιθανή επίσης ολοκλήρωση συμφωνιών, συμβολαίων, συζητήσεων. Σας κάνει όμως να σκεφτείτε και πράγματα πιο πνευματικά, ενώ προσφέρει και καλλιτεχνική έμπνευση. Απρόσμενη και σωτήρια οικονομική βοήθεια.

Ζυγός

Ιδιαίτερα κοινωνικό το κλίμα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό οι μέρες αυτές είναι αφιερωμένες στις παρέες σας και στη δικτύωση. Αρκετές νέες γνωριμίες, συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, και αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ. Ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις, τόσο από φίλους, όσο κι απ' τον σύντροφο.

Σκορπιός

Λόγω της συνόδου Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να συναντιέστε με άτομα επιρροής ή να προχωράτε και σε επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Αρκετά κοινωνικές μέρες. Οι όψεις του Ουρανού είναι πιθανό να φέρουν απρόσμενες, θετικές επαγγελματικές εξελίξεις και γνωριμίες, ή να προσφέρουν κάποιες λύσεις στη ζωή σας.

Τοξότης

Την ευκαιρία για ταξίδια αλλά και για συναντήσεις και νέες γνωριμίες στα ταξίδια σας δίνει η επικοινωνιακή σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα. Ταυτόχρονα, οι θετικές όψεις του Ουρανού αυτές τις μέρες, φέρνουν εκπλήξεις ή ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, ίσως κάποιο κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ προσφέρουν επίσης λύσεις κι επινοητικότητα.

Αιγόκερως

Αν και περίοδος διακοπών, το ζώδιό σας φαίνεται να μαθαίνει πολλά αυτές τις μέρες, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή να σας βάζει σε διάθεση ψυχανάλυσης κι έρευνας. Δίνει όμως και την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Πιθανές απρόσμενες αλλά θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών.

Υδροχόος

Πολύ κοινωνική κι επικοινωνιακή η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μέρες με νέες γνωριμίες, πολλές συναντήσεις και με την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Οι θετικές όψεις του Ουρανού δε, είναι πιθανό να φέρουν απρόσμενες συναντήσεις και με άτομα ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα. Επινοητικότητα, ιδέες, λύσεις.

Iχθύες

Γεμάτη και ζωηρή φαίνεται να είναι η καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Ίσως τακτοποιείτε διάφορες δουλειές, ενώ είναι πιθανές κι εργασιακές γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Οι θετικές όψεις του Ουρανού φέρνουν απρόσμενα έσοδα και πρόοδο εργασιακή. Ενημέρωση και γράψιμο για υγεία και διατροφή.

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα δίνει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και για πολλές στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού και ανεμελιάς, ενώ προσφέρει και δημιουργικές ιδέες. Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά ή απ' τα παιδιά. Αρκετή επινοητικότητα, πολλές συνειδητοποιήσεις, απελευθέρωση απ' το παρελθόν, πρόοδος.

Ταύρος

Έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας δίνει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να προχωράτε σε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και προσαρμογές στο σπίτι, ακόμα και σε μια μετακόμιση ή συμφωνία. Συναντήσεις με την οικογένεια. Αποδεσμεύεστε απ' το παρελθόν, ψυχικά ή πρακτικά.

Δίδυμοι

Αρκετά επικοινωνιακή η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό οι τελευταίες μέρες είναι πιθανό να είναι γεμάτες με συναντήσεις, γνωριμίες και φυσικά πολλή κουβεντούλα. Φέρνει επίσης την ευκαιρία για βόλτες, ταξιδάκια και για να περιεργαστείτε καινούργια πράγματα και μέρη. Οι φίλοι είναι πηγή εκπλήξεων – πιθανές και απρόσμενες συναντήσεις.

Καρκίνος

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να κλείνετε συμφωνίες ή να προχωράτε σε αγοραπωλησίες. Ωραία ψώνια επίσης. Οι γνώσεις σας, η επινοητικότητα και η επικοινωνιακή σας δεινότητα αποφέρουν κέρδη. Πιθανές απρόσμενες, θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και απρόσμενα κέρδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being