Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«O φύλακας άγγελος των παιδιών μας!»

«O φύλακας άγγελος των παιδιών μας!»

Το συγκινητικό - ευχαριστήριο κείμενο δύο γονέων για τον γυπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη

Μέσα στην ατυχία μας ήμασταν οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο! Μέσα στην «κόλαση» που επικρατεί στα νοσοκομεία υπάρχει ένας μικρός «παράδεισος» που ούτε καν ξέραμε πως υπάρχει...Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας με αρχηγό τον κύριο Ανδρέα Ηλιάδη και την ομάδα του (Χ.Κοτσωνης ,Γ.Μάρκου,Ν. Χατζηγιαννης ,Γ.Χουτας)και το νοσηλευτικό προσωπικό!!

Στις 17 Ιανουαρίου αρρώστησε ξαφνικά το 18 ημερών μωράκι μας και καταλήξαμε επειγόντως στη ΜΕΘ Παίδων..Μέσα σε 20 λεπτά βγήκε ο κ.Ανδρέας Ηλιάδης και μας ενημέρωσε πως το μωράκι μας έπαθε ανακοπή και το επανέφεραν  και ότι είναι πολύ σοβαρά..Χάσαμε τη  γη κάτω από τα πόδια μας. Κι όμως αυτό το πρόσωπο που είδαμε μας έκανε να νιώσουμε σιγουριά, εμπιστοσύνη  και πως θα κάνει τα πάντα για το παιδάκι μας...Έτσι κι έγινε. Τρία  24ωρα με σωματική και  πνευματική κούραση αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν έφυγε λεπτό από το μωράκι μας. Νιώθαμε άσχημα και του λέγαμε εμείς οι ίδιοι να φύγει να ξεκουραστεί λίγο κι εκείνος έλεγε πως προτεραιότητα έχουν τα παιδιά..Μας ενημέρωνε για το παραμικρό και μας αγκάλιασε καλύτερα και από τους δικούς μας...Το ίδιο και  όλη η ομάδα του, που ειναι πάντα με το χαμόγελο και προσέχουν τα παιδάκια σαν δικά τους με τόση αγάπη!!

Η μικρούλα μας είναι γερή και δυνατή χάρη στον Θεό, την Παναγία τη Βοήθεια, χάρη σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ και την ομάδα του! 23 μέρες που ήμασταν εκεί υπήρξαν και  άλλα σοβαρά περιστατικά κι έκανε το ίδιο. Δεν έφευγε από αυτούς που τον είχαν ανάγκη..Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα έχει κάνει για εμάς κ για όσα συνεχίζει να κάνει για όλους.. Να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα που ήταν κοντά μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή!!Η Πάτρα πρέπει να είναι περήφανη για αυτόν , που δίνει σώμα και ψυχή για όλα τα παιδάκια. Περήφανη για τη ΜΕΘ Παίδων, μια μονάδα που πραγματικά αγωνίζεται με ελλείψεις,  αλλά με αγάπη και τελικά τα καταφέρνουν. Μια μονάδα που χρόνια προσπαθούν "κάποιοι" να  κλείσουν και η οποία  αν δεν υπήρχε το λιγότερο 70% από τα παιδιά δεν θα υπήρχαν σε όλη την Πελοπόννησο  και τα Ιόνια Νησιά.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑ  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΕΙΣΤΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!!....

 

Πέτρος - Ελένη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις