Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υποψηφίους στην Περιφέρεια αναζητά το "Ποτάμι" - Στην Πελοπόννησο ο Θεοδωράκης

Υποψηφίους στην Περιφέρεια αναζητά το &q...

Στην Σπάρτη τις επόμενες μέρες

Τις περιοδείες ανά τη χώρα συνεχίζει ο κ. Στ. Θεοδωράκης σε μια προσπάθεια να κρατήσει τη συζήτηση για το «Ποτάμι» ζωντανή, παρά την απολύτως αναμενόμενη μείωση των ρυθμών λόγω θέρους.

Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την Κρήτη, σήμερα και αύριο θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά και την Εδεσσα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα μεταβεί και στη Σπάρτη.

Η θερινή κινητικότητα του επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν είναι ασύνδετη με τη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα πολιτικής ρευστότητας. Στο «Ποτάμι» επιθυμούν -καλού κακού- να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση φθινοπωρινών πολιτικών εξελίξεων που πιθανώς να οδηγούσαν ακόμα και σε πρόωρες εκλογές.

Ως εκ τούτου ο κ. Θεοδωράκης κρίνει ως ιδιαίτερης σημασίας την προσωπική επαφή με τα στελέχη και τους ενδιαφερόμενους να προσεγγίσουν, να ενταχθούν και ενδεχομένως να κατέλθουν και ως υποψήφιοι με το «Ποτάμι», όπως γράφει η Καθημερινή.

Ολες οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις του κ. Θεοδωράκη εντάσσονται στη γενικότερη αφήγηση που φαίνεται ότι έχει επιλέξει ο κ. Θεοδωράκης τους τελευταίους δύο μετεκλογικούς μήνες, βάσει της οποίας το «Ποτάμι» μπορεί -και οφείλει- να είναι ο «καταλληλότερος» κυβερνητικός εταίρος είτε μιας κυβέρνησης με κορμό τη Ν.Δ. είτε μιας αντίστοιχης με κεφαλή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξακολουθεί να διατηρεί αποστάσεις από την εξελισσόμενη συζήτηση περί ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις