Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 24 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 24 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Ο Ήλιος συναντιέται με τον γενναιόδωρο Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος πολύ τυχερή, που ήδη τις τελευταίες μέρες φέρνει επιτυχίες διάφορες, ενθουσιώδη ταξίδια, ανοίγματα, ευτυχή γεγονότα κι εξελίξεις, κι έτσι η ζωή δείχνει τώρα το καλό της πρόσωπο. Ανακτάτε την χαρά και το χιούμορ σας. Ζωτικότητα και δημιουργικότητα. Θετικά ξεκινήματα κι αποφάσεις.

Παρθένος

Λόγω της θετικής συνόδου Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις τελευταίες μέρες να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλους και να απελευθερώνεστε έτσι. Είναι μια επιρροή που “ανοίγει” τον ψυχικό σας κόσμο, βιώνετε ανάταση και διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων, αλλά και έμπνευση καλλιτεχνική. Αίσθημα ξεκούρασης κι ανανέωσης.

Ζυγός

Πολλές νέες κι ενθουσιώδεις φιλίες φέρνει τις τελευταίες μέρες η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια επιρροή που διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ ίσως συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους που σας δίνουν χαρά. Ευνοεί τη δικτύωση γενικά, και μέσα απ' το ίντερνετ. Αισιοδοξία κι ανοιχτές πόρτες για το μέλλον, νέα σχέδια.

Σκορπιός

Αρκετά τυχερή για τα επαγγελματικά σας είναι η πολύ καλή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι, αν και στο μέσον του καλοκαιριού, μπορεί τις τελευταίες μέρες να παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες και να σας ανοίγονται πόρτες. Αναγνώριση, επιτυχίες, εύνοια από άτομα εξουσίας. Κοινωνική αλλά κι επαγγελματική δημοφιλία.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα είναι πολύ τυχερή για το ζώδιό σας, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να προχωράτε σε ανοίγματα, να έχετε επιτυχίες και θετικές εξελίξεις, ενώ δίνει την ευκαιρία για ενθουσιώδη ταξίδια, εμπειρίες και περιπέτειες. Ανακτάτε το χιούμορ, την αισιοδοξία, την ζωτικότητα και την χαρά της ζωής!

Αιγόκερως

Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες κι επιτυχίες είναι πιθανό να φέρνει τις τελευταίες μέρες η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ίσως δέχεστε χορηγίες και οικονομική ενίσχυση. Όμως απογειώνει και την ερωτική σας ζωή η επιρροή αυτή και βιώνετε χαρά σε μια πιο στενή σύνδεση με τον σύντροφό σας. Εσωτερικές, ψυχολογικές γνώσεις.

Υδροχόος

Ευνοεί πάρα πολύ τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Οι άλλοι δείχνουν τον γενναιόδωρο εαυτό τους προς εσάς. Ιδανικές μέρες για νέους έρωτες και απόφαση γάμου.

Iχθύες

Εύνοια σε θέματα εργασίας και υγείας προσφέρει η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις στη δουλειά αλλά και η πιθανότητα να ξεκινάτε μια θεραπεία ή δίαιτα και διατροφή ή πρόγραμμα fitness που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Άνετη κι ευτυχισμένη καθημερινότητα.

Κριός

Πολύ τυχερή η σύνοδος Ήλιου-Δία, έρχεται επιτέλους να φέρει χαρούμενα γεγονότα στη ζωή σας, ενώ απογειώνει την δημιουργικότητα, την ζωτικότητα και τις ερωτικές σας επιτυχίες! Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της αλλά ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες, και νιώθετε ξανά ανέμελο παιδί που παίζει και χαίρεται τη ζωή. Θετικά ανοίγματα κι επιτυχίες.

Ταύρος

Η πολύ καλή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, έρχεται να “ανοίξει” την ψυχολογία σας, να θετικοποιήσει τα συναισθήματά σας, ενώ ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες. Πιθανές θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οι δικοί σας είναι μια ευεργετική επιρροή. Η οικογένειά σας μεγαλώνει. Ευχάριστη ανανέωση του σπιτιού.

Δίδυμοι

Ευχάριστες συναντήσεις κι ενθουσιώδεις γνωριμίες φέρνει η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες και ευνοεί την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις. Πολύ ωραία ταξιδάκια και βόλτες, χαρούμενες συζητήσεις, αυξημένο χιούμορ και συγγραφική έμπνευση. Εύνοια από συγγενείς. Αγορά οχήματος.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα καλή για τα οικονομικά σας είναι η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί μπορεί να έχετε σημαντική αύξηση εσόδων αλλά και θετικές συμφωνίες, πολύ καλές αγορές ή πωλήσεις, ενώ μπορεί να ψωνίζετε πράγματα που σας δίνουν χαρά. Επιτέλους νιώθετε πίστη και ασφάλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being