Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου αδυνατεί να βγάλει πρόγραμμα εφημεριών μετά τις 25 Ιουλίου - Επείγον διάβημα του βουλευτή Γ. Βαρεμένου στο Υπουργείο Υγείας

Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου αδυνατεί να βγ...

Κινδυνεύει με κατάρρευση

Επείγον διάβημα στο Υπουργείο Υγείας για τον κίνδυνο άμεσης κατάρρευσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου, έκανε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, καθώς η Μονάδα αδυνατεί πλέον να καταρτίσει πρόγραμμα εφημεριών μετά τις 25 Ιουλίου.

Ο βουλευτής θα επικοινωνήσει και πάλι με το Υπουργείο τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενημερωθεί και να εκτιμήσει την αντίδρασή του.

Το πρόβλημα ανέδειξαν πρόσφατα με δραματικό τρόπο οι διευθυντές Κλινικών και Τμημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας με κοινή ανοικτή επιστολή τους, όπου περιέγραφαν την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Μονάδα, προειδοποιούσαν για την επερχόμενη κατάρρευσή της και καλούσαν τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Για το ίδιο θέμα, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου συγκάλεσε χθες σύσκεψη φορέων, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει και να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία και τους φορείς της.

Ο Γιώργος Βαρεμένος, μαζί με τη Μαρία Τριανταφύλλου, έχουν ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, όπου εκθέτουν τα οξύτατα προβλήματα που απειλούν την ίδια την υπόσταση της Νοσηλευτικής Μονάδας και τονίζουν ότι «ο στοιχειώδης ανθρώπινος πολιτισμός που καθορίζει τους όρους της ύπαρξής μας, επιβάλλει την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις