Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 18 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 18 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη σήμερα, γι' αυτό μέχρι τις 12 Αυγούστου που θα κάτσει θα ομορφύνει και θα γλυκάνει την εμφάνιση και την διάθεσή σας. Μην απορείτε αν έλκετε τους άλλους, καθώς η γοητεία σας τώρα δεν περνά απαρατήρητη! Γαλήνη, αρμονία, αγάπη. Βελτίωση στα έσοδα. Ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή σας.

Λέων

Καθώς η Αφροδίτη από σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, μέχρι τις 12/8 που θα εισέλθει στο ζώδιό σας, θα είναι μια περίοδος όπου είναι πολύ πιθανό να κλείσουν κάποιοι κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, για να μπείτε κατόπιν σε φάση νέων ξεκινημάτων. Ωστόσο η διέλευση αυτή θα μαλακώσει την ψυχή σας. Καλλιτεχνική έμπνευση.

Παρθένος

Θα ομορφύνει τις φιλικές σας σχέσεις η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 12/8 και θα περάσετε γλυκές στιγμές με τις παρέες σας. Εκτός από αρμονία στις φιλίες, η διέλευση αυτή φέρνει βελτίωση και στις σχέσεις μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Ευνοεί τη δικτύωση. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο.

Ζυγός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευνοήσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 12/8 θα βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, ενώ είναι ιδανική περίοδος για νέες συνεργασίες, για δημόσιες σχέσεις και για να προβάλλετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας. Θα γίνετε πιο αγαπητοί και γοητευτικοί στο κοινό.

Σκορπιός

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 12/8, η οποία θα αυξήσει τη γοητεία σας, ενώ θα ευνοήσει τον οίκο των ταξιδιών, κι έτσι θα έχετε όμορφες εμπειρίες στις διακοπές σας και γαλήνιες στιγμές. Πιθανοί έρωτες στα ταξίδια ή με άτομα απ' το εξωτερικό.

Τοξότης

Η Αφροδίτη φεύγει απ' τους Διδύμους σήμερα, εισέρχεται στον Καρκίνο, απ' όπου μέχρι τις 12/8 θα κάνει πιο βαθιά και ικανοποιητική τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Ταυτόχρονα, θα ευνοήσει οικονομικά θέματα, επενδύσεις, χορηγίες, δάνεια, οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά, συντάξεις κλπ. Πιθανόν κάποιοι να σας ενισχύσουν οικονομικά.

Αιγόκερως

Πολύ καλή για τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 12/8, η οποία θα φέρει αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ οι άλλοι δείχνουν το όμορφό τους πρόσωπο τώρα. Αρκετά φλερτ, γοητευτικές παρουσίες και ωραία κοινωνική ζωή. Νιώθετε επιτέλους μια ισορροπία.

Υδροχόος

Βελτιώνει και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 12/8, γι' αυτό θα απολαύσετε περισσότερο τα μικρά πράγματα της ζωής αλλά και την δουλειά σας. Επίσης βελτιώνει και την υγεία, πιθανόν μέσα από κάποιες θετικές προσαρμογές της διατροφής.

Iχθύες

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας και για την ερωτική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 12/8, η οποία θα φέρει αρκετό φλερτ και όμορφες στιγμές έρωτα και διασκέδασης. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση, για απόλαυση της ζωής και για ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη γονιμότητα και δημιουργικότητα.

Κριός

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 12 Αυγούστου θα ευνοήσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι ιδανική περίοδος για να φροντίσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας, ενώ οι σχέσεις με τους δικούς σας βελτιώνονται. Καλή περίοδος επίσης για το ξεκίνημα συμβίωσης. Οικιακή θαλπωρή και άνεση.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα μέχρι τις 12/8 θα ευνοήσει τον οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Γι' αυτό, ο λόγος σας θα γλυκάνει, θα αποκτήσετε περισσότερη χάρη επικοινωνιακή και θα έλκετε τους άλλους κοντά σας. Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες. Βελτίωση σε σχέσεις με συγγενείς και συμμαθητές.

Δίδυμοι

Φεύγει σήμερα η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας πρόσφερε τα δώρα της ειρήνης, της ομορφιάς και της αγάπης από τις 23/6. Τώρα, και μέχρι τις 12 Αυγούστου, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό τα έσοδα αναμένεται να βελτιωθούν, ενώ είναι πιθανό να κάνετε ωραίες αγορές που θα ευχαριστηθείτε και καλές πωλήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being