Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 16 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 16 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Φεύγει σήμερα ο ευμενής Δίας απ' το ζώδιό σας, ο οποίος για ένα χρόνο έφερε τα δώρα της γνώσης, της δημοφιλίας, των ταξιδιών, ενώ πρόσφερε κι άλλες επιτυχίες και ανοίγματα. Από τώρα και για ένα χρόνο, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό είναι πολύ πιθανό ν' αυξηθούν τα έσοδα και να κάνετε ωραίες και μεγάλες αγορές και πωλήσεις.

Λέων

Πολύ καλά τα αστρολογικά νέα, καθώς σήμερα εισέρχεται ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας, ο οποίος θα κάτσει μέχρι τον Αύγουστο του 2015. Γι' αυτό θα είναι χρονιά που θα ανακτήσετε τη χαρά, την αισιοδοξία και την δημιουργικότητά σας, ενώ θα έχετε ευτυχή γεγονότα, επιτυχίες, ταξίδια, γνώσεις και δημοφιλία. Θετικά ανοίγματα και ξεκινήματα.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Δία από σήμερα και για ένα χρόνο θα ευνοήσει την πνευματική, ψυχική και καλλιτεχνική σας ζωή κυρίως. Έτσι θα είναι μια χρονιά με μεγαλύτερη ψυχική ανάταση και με αρκετή καλλιτεχνική έμπνευση. Ταυτόχρονα, θα φέρει το ευτυχές κλείσιμο σημαντικών ζητημάτων και κύκλων, γι' αυτό θα νιώσετε απελευθέρωση. Βελτίωση του ύπνου.

Ζυγός

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της αλλαγής ζωδίου του Δία, θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης για ένα χρόνο. Έτσι, μέχρι τον Αύγουστο του 2015 θα κάνετε νέες, ενθουσιώδεις φιλίες, ακόμα και με άτομα απ' το εξωτερικό, ενώ θα συμμετέχετε και σε ομάδες ή συλλόγους. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Πιθανόν ν' ανοίξετε κάποιο site.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στο Λέοντα θα είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας. Έτσι, για ένα χρόνο θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο κι επιτυχίες, για ανοίγματα αλλά και για κοινωνικές επιτυχίες, δημοφιλία κι αναγνώριση – θα δείχνετε πιο συμπαθείς στο κοινό. Εύνοια από άτομα εξουσίας, τα οποία πιθανόν να σας βοηθήσουν αρκετά.

Τοξότης

Επαναφέρει την αισιοδοξία η είσοδος του Δία στον Λέοντα και θα είναι μια τυχερή για το ζώδιό σας διέλευση έως το καλοκαίρι του 2015. Θα φέρει επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για ωραία και μεγάλα ταξίδια. Βρίσκετε το νόημα της ζωής ξανά και το πεδίο και το όραμά σας ανοίγουν.

Αιγόκερως

Ενίσχυση οικονομική θα φέρει για ένα χρόνο η αλλαγή ζωδίου του Δία, και θα είναι ένα διάστημα με επιτυχείς οικονομικές συνεργασίες κι επενδύσεις, με χορηγίες, δάνεια και θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά, συντάξεις, διατροφή κλπ. Ταυτόχρονα, θ' απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Θα μάθετε όμως πολλά και για τον εαυτό σας – εσωτερική γνώση.

Υδροχόος

Εξαιρετική για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση του Δία απ' το Λέοντα από σήμερα μέχρι τον Αύγουστο του 2015. Έτσι, θα είναι ένα διάστημα με νέες, ενθουσιώδεις σχέσεις, με αυξημένη πιθανότητα γάμου, αλλά και με νέες, θετικές συνεργασίες. Ωραία κοινωνική ζωή. Οι άλλοι σας δείχνουν τον καλό τους εαυτό.

Iχθύες

Ο εργασιακός τομέας θα ευνοηθεί για ένα χρόνο με την αλλαγή ζωδίου του Δία από σήμερα, ο οποίος θα βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς, ενώ θα φέρει κι επαγγελματικές ευκαιρίες κι ανοίγματα. Επίσης, θα βελτιώσει και θέματα υγείας, όπου ίσως βρείτε μια καλή θεραπεία ή διατροφή. Ακόμα, θα κάνει πιο άνετη την καθημερινότητά σας.

Κριός

Ένα σπουδαίο και θετικό για το ζώδιό σας αστρολογικό γεγονός, η είσοδος του Δία στον Λέοντα από σήμερα και για ένα χρόνο, θα αυξήσει κατακόρυφα την δημιουργικότητα, την χαρά και την ζωτικότητά σας. Θα είναι μια χρονιά με ερωτικές επιτυχίες, με τη πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης, ενώ επιτέλους θα νιώσετε ανεμελιά και θα παίξετε σαν παιδιά!

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Δίας και για ένα χρόνο θα ευνοήσει τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, μέχρι τον Αύγουστο του 2015 είναι πιθανό να κάνετε μια ωραία μετακόμιση ή ανανέωση στο σπίτι, ενώ θέματα ακινήτων γενικά πάνε καλά. Πιθανή διεύρυνση της οικογένειας. “Ανοίγει” και κάνει πιο αισιόδοξα τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα ο ευμενής Δίας αλλάζει ζώδιο και για ένα χρόνο θα ευνοήσει τον οίκο σας της επικοινωνίας. Γι' αυτό, θα είναι ένα διάστημα που θα γράψετε πολλά, θα έχετε πολλές ιδέες και θα κάνετε μαθήματα και σεμινάρια απ' τα οποία θα διδαχθείτε ωραία πράγματα. Θα ευνοήσει και τις μετακινήσεις – πιθανή αγορά οχήματος. Εύνοια σε συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being