Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο

Είχε γίνει στις 15 Ιουνίου

Ένας 32χρονος που έχει απασχολήσει και παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ήταν ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 15 Ιουνίου σε ένα ενεχυροδανειστήριο στην Καβάλα.

Τότε, οι δυο δράστες είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες στο κατάστημα και είχαν ακινητοποιήσει την 34χρονη υπάλληλο με την απειλή όπλου. Την έδεσαν χειροπόδαρα με πλαστικούς σφικτήρες, άρπαξαν 450 ευρώ, χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 32χρονου δράστη και ενός 46χρονου που βοήθησε τους ληστές να διαφύγουν λειτουργώντας ως «προπομπός» του οχήματός τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. 

Σε βάρος του πρώτου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και του δεύτερου για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ μια 43χρονη κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος καθώς αγόρασε από τον 32χρονο το κλεμμένο κινητό. Όλες οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να ταυτοποιήσει τα στοιχεία και του άγνωστου μέχρι στιγμής δεύτερου ληστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις