Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει face control

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει face control

Στον διττό στόχο της Κουμουνδούρου αναφορικά με τη ΔΕΗ, αναφέρθηκε ο βουλευτής

Στον διττό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη χθεσινή εκδήλωση της Κουμουνδούρου για τη ΔΕΗ, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του δεν κάνει «face control για το ποιοι έρχονται σε μία εκδήλωση».

 

Μιλώντας στον Βήμα fm ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε τη χθεσινή εκδήλωση «αφετηρία πρωτοβουλιών, με ένα διπλό στόχο.

Ο πρώτος είναι η αποτροπή μιας εξέλιξης που εμείς θεωρούμε αρνητική: την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Αυτός είναι ο ένας στόχος, η αποτροπή μιας εξαιρετικά καταστροφικής επιλογής που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει με διαδικασίες fast track μέσα από τα Θερινά Τμήματα.

Ο δεύτερος είναι να υλοποιήσουμε αυτό το στρατηγικό σχέδιο που ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή και λέει με απλά λόγια ότι απευθυνόμαστε και σε άλλους για την υλοποίηση στόχων, εφόσον συμφωνούμε σ’ αυτούς και σχηματικά το λέω, ότι απευθυνόμαστε χωρίς αποκλεισμούς και στα δεξιά μας και στα αριστερά μας και είμαστε έτοιμοι, εφόσον συμφωνούμε σε κάτι, να δουλέψουμε και σε άλλους για την επίτευξη στόχων».

 

Αναφερόμενος στις παρουσίες στην εκδήλωση σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «απευθύνθηκε χωρίς αποκλεισμούς, σε όσους θέλουν να συμπράξουν σ’ αυτήν την προσπάθεια να μην περάσει το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις