Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 19 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα 19 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία σήμερα φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες, ενώ “ανοίγει” και τη διάθεση. Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, γι' αυτό είναι μέρες όπου κλείνετε διάφορα θέματα απ' το παρελθόν και πιθανόν να βλέπετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό με τους οποίους κάτι έχετε να τελειώσετε.

Λέων

Παλιούς φίλους και γνωστούς φέρνει στη ζωή σας η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, ενώ τα reunion δίνουν και παίρνουν. Δεν αποκλείεται να συμμετέχετε ξανά σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή οργανώσεις που είχατε αφήσει. Μέρες δικτύωσης γενικά. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή, για οικονομικά ή άλλα θέματα.

Παρθένος

Συναντήσεις με άτομα εξουσίας που είχαν αναβληθεί, φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή αυτές τις μέρες. Πιθανόν να επανεκκινούνται κάποια επαγγελματικά project και ιδέες ή συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση. Η σημερινή μέρα είναι τυχερή γενικά, ειδικά για σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, δικτύωση και για τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Την πιθανότητα για συναντήσεις με γνωστούς ή συγγενείς απ' το εξωτερικό που έχετε να δείτε καιρό δίνει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή αυτές τις μέρες. Ίσως γίνονται διεργασίες γύρω και από θέματα νομικά που είχαν αναβληθεί. Η σημερινή μέρα είναι τυχερή, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Θέματα οικονομικά ανακινεί η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να γίνονται συναντήσεις για επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες, δάνεια και άλλα οικονομικά θέματα που είχαν μείνει στη μέση. Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία σήμερα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, γύρω απ' τα παιδιά και από θέματα σπουδών και νομικών.

Τοξότης

Μεγάλη πιθανότητα για επανασυνδέσεις με παλιούς συντρόφους ή συνεργάτες ή καλούς φίλους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε δίνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ είναι αρκετά κοινωνικές μέρες. Η σημερινή μέρα είναι τυχερή, “ανοίγει” η διάθεση και αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών.

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό αυτές τις μέρες να φέρει επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση στο παρελθόν. Γενικά κλείνετε εκκρεμότητες και σε καθημερινές εργασίες. Ίσως κάνετε και ένα τσεκ-απ ή μια αλλαγή σε διατροφή και συνήθειες που αναβάλλατε. Τυχερή η σημερινή μέρα, με ευχάριστα νέα.

Υδροχόος

Είναι περίοδος ερωτικών επανασυνδέσεων για το ζώδιό σας ο φετινός Ιούνιος, ειδικά αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Δεν αποκλείεται να ξεκινούν ξανά κάποια δημιουργικά project που είχαν μείνει ατελείωτα. Η σημερινή μέρα είναι τυχερή, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει θετικές οικονομικές κι εργασιακές εξελίξεις.

Iχθύες

Ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων επηρεάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό είναι μέρες όπου πιθανόν να προχωράτε στην ολοκλήρωση ενός ατελείωτου θέματος. Μια τυχερή κι αισιόδοξη μέρα η σημερινή, με τη Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε ευνοϊκή όψη με τον ευμενή Δία να φέρνει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις κι επιτυχίες διάφορες.

Κριός

Η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους επικοινωνιακούς Διδύμους, φέρνει αυτές τις μέρες συναντήσεις ή τηλέφωνα με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό, ενώ γίνονται και πολλά reunion με παλιούς συμμαθητές. Ίσως ξαναρχίζετε μαθήματα και σεμινάρια που είχατε αφήσει. Μια τυχερή μέρα η σημερινή, με θετικές εξελίξεις και χαρούμενη διάθεση.

Ταύρος

Πιθανόν να σας επιστρέφονται χρήματα ή να επιστρέφετε κι εσείς κάποια χρήματα τώρα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Ίσως προχωράτε αυτές τις μέρες και σε μια αγορά ή πώληση που αναβάλλατε. Αισιόδοξη η σημερινή μέρα και μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα, ν' ανοίγουν πόρτες για το μέλλον, ενώ ευνοείται η δικτύωση.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, που σημαίνει ότι αυτές τις μέρες είναι πιθανό να ξανασμίγετε με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Αρκετά επικοινωνιακές μέρες. Ίσως ξεκινάτε κάτι που είχε αναβληθεί. Η σημερινή μέρα είναι τυχερή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being