Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Χαλανδρίτσας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής

Τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Χαλανδρίτσ...

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Χαλανδρίτσας, υποδέχθηκε την Πέμπτη το πρωί ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής.

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μικροί μαθητές παρουσίασαν τις κατασκευές και τις εργασίες τους και παράλληλα έδωσαν «χρήσιμες συμβουλές» στους εργαζόμενους και στο Δήμαρχο για την εξοικονόμηση νερού.

Η νηπιαγωγός κ. Νίκη Μποϊνοπούλου μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες με φαντασία και δημιουργικότητα, δίδαξε στους μαθητές τρόπους για να εξοικονομούν νερό στο σπίτι τους. Τα παιδιά είπαν τις ιδέες τους, σκέφτηκαν κριτικά, υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους και μέσα από εικαστικές δημιουργίες, ζωγραφιές και κατασκευές, έφτιαξαν τις δικές τους συμβουλές και προτάσεις για το πώς θα μειώσουμε τη σπατάλη του νερού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μικρούς δημότες για τις εργασίες και τις ιδέες τους και ιδιαιτέρως την υπεύθυνη εκπαιδευτικό, αλλά και τους γονείς που υποστήριξαν αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, επισημαίνοντας:

«Σίγουρα τα παιδιά με τις δικές τους πράξεις για το νερό και το περιβάλλον, μπορούν να επηρεάσουν και τον κόσμο των μεγάλων, θυμίζοντάς τους ότι υπάρχουν πολλά, απλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, για να ομορφύνει και να προφυλάξει τον τόπο του, αλλά και για να σώσει τον πλανήτη...»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις