Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση», ένα κωμικό γουέστερν καταφθάνει 12 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες

«Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύ...

Πρωταγωνιστούν οι Σεθ Μακ Φαρλαν, Σαρλίζ Θερόν και Λίαμ Νίσον

Όσοι έχουν ήδη δει το τρέιλερ της νέας Αμερικάνικης κωμωδίας «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση» έχουν γελάσει με την ψυχή τους και θεωρούν ότι το φιλμ που κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες αυτή την Παρασκευή 30 Μαίου 2014, θα είναι σίγουρα εμπορική επιτυχία.

Η συναρπαστική και πρωτότυπη όπως δείχνει κωμωδία «A Million Ways to Die in the West» σε σκηνοθεσία του 40χρονου Αμερικανού κωμικού Σεθ ΜακΦάρλαν, δημιουργού της κινηματογραφικής επιτυχίας «Ted» με τον Μαρκ Γουόλμπερκ και ένα αθυρόστομο αρκουδάκι, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου 2014, σε διανομή από την εταιρεία UIP και αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Μία ειδική πρώτη προβολή της ταινίας με προσκλήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Σινέ Φλοίσβος στο Παλαιό Φάληρο, στην Αθήνα.

Ένα εκατομμύριο τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία – γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού ηθοποιού, παρουσιαστή και σκηνοθέτη Σεθ ΜακΦάρλαν (Family Guy), στη 2η μεγάλη κινηματογραφική ταινία του μετά το ξεκαρδιστικό Ted.

Κρατώντας τον σκηνοθετικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ΜακΦάρλαν υποδύεται έναν αγρότη που δειλιάζει κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής, κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην του κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Σαρλίζ Θερόν, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών.

Όταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με το δολοφονικό Λίαμ Νίσον, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Θέρον, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό!

Πρωταγωνιστούν ακόμα η Αμάντα Σέιφριντ, ο Τζιοβάνι Ριμπίζι, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο Γουές Στούντι ενώ μεταξύ άλλων εμφανίζεται και ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture