Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 23 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 23 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Η Σελήνη σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή στο ζώδιό σας το πρωί, είναι πιθανό να προκαλέσει πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια, ίσως και κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και συναντήσεις. Μετά το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα τονίσει τον οίκο της φιλίας, κι έτσι το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στις παρέες σας και στην δικτύωση.

Καρκίνος

Κάποια θέματα που πρέπει να κλείσουν είναι πιθανό το πρωί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο, ενώ ζητήματα νομικών, σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό αναμένεται να εμποδιστούν. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, θα κάνει το κλίμα πιο ανταγωνιστικό, ενώ θα εστιαστείτε στα επαγγελματικά σας.

Λέων

Θέματα οικονομικά αλλά και η δικτύωση ή η επικοινωνία μπορεί να εμποδιστούν το πρωί, λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Ερμή. Απ' το απόγευμα που θα εισέλθει η Σελήνη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, το κλίμα γίνεται πιο ζωντανό, ανακτάτε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε σε ανοίγματα.

Παρθένος

Σήμερα το πρωί προσέξτε κάποια εμπόδια στην επικοινωνία, κυρίως με το σύντροφο, τους συνεργάτες, με άτομα εξουσίας και στον επαγγελματικό χώρο γενικά – θα ξεπεραστούν όμως γρήγορα. Μετά το απόγευμα είναι πιθανό να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα – προσοχή σε ανταγωνισμούς. Θα είναι ερωτικό το βράδυ ωστόσο.

Ζυγός

Έμφαση στην εργασία και σε δουλειές της καθημερινότητας δίνει μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και γύρω από νομικά ή άλλα θέματα. Απ' το απόγευμα που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, θα εστιαστείτε κυρίως στις σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιός

Τις πρωινές ώρες θα πρέπει να προσέξετε κάποια πρόσκαιρα εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στα ερωτικά ή γύρω απ' τα παιδιά. Απ' το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα δώσετε έμφαση στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές, κι έτσι θα τακτοποιήσετε γρήγορα διάφορες λεπτομέρειες. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Τοξότης

Η επικοινωνία το πρωί ίσως δεν είναι στα καλύτερά της, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις κακές συνεννοήσεις, τόσο με συνεργάτες, όσο και με το σύντροφο ή την οικογένεια. Πιο ζωηρό κι έντονο θα γίνει το κλίμα απ' το απόγευμα που θα μπει η Σελήνη στον Κριό, η οποία θα δώσει ευκαιρίες για δράση, σπορ, αλλά και φλερτ κι εξόδους.

Αιγόκερως

Για το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τα μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και στο χώρο δουλειάς αλλά και τα εμπόδια στις μετακινήσεις ή σε ραντεβού, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό ωστόσο. Κατόπιν, απ' το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας ή με θέματα ακινήτων.

Υδροχόος

Θέματα οικονομικά μπορεί να παρουσιάσουν πρόσκαιρα εμπόδια το πρωί, αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα. Ενασχόληση γενικά με οικονομικά θέματα μέχρι και το μεσημέρι. Απ' το απόγευμα που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την επικοινωνία και την μάθηση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες και κουβεντούλα.

Iχθύες

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Ερμή το πρωί, είναι λογικό να προκαλεί κάποια επικοινωνιακά εμπόδια και μια ασυνεννοησία, όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ψώνια ή να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες.

Κριός

Κάποια επικοινωνιακά εμπόδια μπορεί να προκαλέσει το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή, όχι, κάτι σοβαρό ωστόσο. Μετά το μεσημέρι που θα εισέλθει η Σελήνη στο ζώδιό σας, το κλίμα θα γίνει πολύ πιο ζωντανό αλλά και ανταγωνιστικό, ενώ για την υπόλοιπη μέρα ευνοούνται οι πρωτοβουλίες, η δράση και τα ξεκινήματα.

Ταύρος

Το πρωί προσέξτε ορισμένα μικροπροβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές, στη δικτύωση και στην επικοινωνία. Μετά το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και μπαίνει στον τελευταίο σας οίκο, πιθανόν να έχετε τάση απομόνωσης και ανάγκη για περισσότερο ύπνο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και κάποια παρασκήνια ή κρυφούς ανταγωνισμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being