Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα - Δυτική Ελλάδα: Τι γίνεται με την σταυροδοσία;

Πάτρα - Δυτική Ελλάδα: Τι γίνεται με την...

Θα χρειαστεί να περιμένουμε

Την καταμέτρηση που θα γίνει στο Πρωτοδικείο Πατρών, έως την Πέμπτη ή την Παρασκευή 22-23 Μαΐου θα χρειαστεί να περιμένουμε για να μάθουμε τους σταυρούς προτίμησης που θα λάβουν οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Δυτικής Ελλάδας.

Στην καλύτερη περίπτωση, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα μεταδώσει μόνο μια ενδεικτική σταυροδοσία για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Όπως έγινε χθες γνωστό, η Περιφέρεια θα μεταδίδει γενικά αποτελέσματα για την Περιφέρεια και τους Δήμους.

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων από την Περιφέρεια προς το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχιστεί ως το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών θα σταματήσει η εργασία αυτή, για να ξεκινήσει η προετοιμασία του επόμενου γύρου των εκλογών και των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Ως εκ τούτου από την Περιφέρεια δεν θα μεταδοθούν αποτελέσματα σταυροδοσίας για τους δήμους. Είναι πιθανόν να δοθεί μερική σταυροδοσία για το περιφερειακό συμβούλιο.Συνεπώς τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο Τετάρτη με Πέμπτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014