Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 15 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 15 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Το απότομο τελείωμα σχέσεων ή συνεργασιών φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, κάτι που ίσως σάς ταράζει ψυχολογικά, ενώ συνολικά μέχρι τις 29/5 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είναι περίοδος τελειωμάτων. Μπορεί όμως να απελευθερώνεστε έτσι από ανθρώπους και καταστάσεις. Άλυτα θέματα αναδύονται ξαφνικά.

Δίδυμοι

Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία απ' τη μία μπορεί να φέρνει ξαφνικά κάποιες νέες φιλίες και με άτομα ιδιαίτερα και ενθουσιώδη, απ' την άλλη όμως, ήδη τις τελευταίες μέρες φέρνει και την αποξένωση από φίλους ή την απότομη διακοπή δεσμών αλλά και συσχέτισης με ομάδες, συλλόγους και κόμματα.

Καρκίνος

Μια ταραχή στις σχέσεις είναι λογικό να προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που τις τελευταίες μέρες προκαλεί έντονη αστάθεια συναισθηματική και αβεβαιότητα. Προσέξτε την κυκλοθυμία σας. Κάποια άτομα σας σοκάρουν ή σας αφυπνίζουν. Απότομο σπάσιμο δεσμών, προσωπικών αλλά κι επαγγελματικών. Απρογραμμάτιστα έξοδα.

Λέων

Ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες είναι πιθανό να φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος της Αφροδίτης με τον “ηλεκτρικό” Ουρανό, πιθανόν με άτομα απ' το εξωτερικό, ενώ ορισμένοι άνθρωποι σάς ενθουσιάζουν. Όμως είναι μια όψη που μπορεί να κόψει δεσμούς που έχουν βαλτώσει, γι' αυτό αυξάνουν οι χωρισμοί αυτές τις μέρες. Απρόσμενα νομικά προβλήματα.

Παρθένος

Λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις τελευταίες μέρες να προκύπτουν έκτακτες εξελίξεις γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ γενικά δημιουργεί αστάθεια οικονομική. Αστάθεια όμως υπάρχει και στις σχέσεις, με πιθανή απομάκρυνση από ανθρώπους, ίσως κι ερωτική αποξένωση – μην πιέζετε ωστόσο, και αφήστε χώρο κι ελευθερία.

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια αποσταθεροποιητική για τις σχέσεις και τα οικονομικά επιρροή, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες μπορεί να βιώνετε αβεβαιότητα, ίσως και να τελειώνουν απότομα ορισμένες σχέσεις ή συνεργασίες. Προκαλεί αποξένωση και χρειάζεται να αφήσετε χώρο ώστε να ανανεωθούν οι σχέσεις. Πιθανοί όμως και κεραυνοβόλοι έρωτες!

Σκορπιός

Ξαφνικές αλλαγές κι εξελίξεις σε εργασιακά θέματα και σε συνεργασίες φέρνει τις τελευταίες μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια ασταθής επιρροή. Μπορεί να προκαλεί και την απότομη διακοπή συνεργασιών αλλά και ερωτικών σχέσεων – ορισμένες λεπτομέρειες κάνουν εσάς ή τους άλλους να απομακρύνονται απότομα και βιαστικά.

Τοξότης

Κεραυνοβόλους έρωτες φέρνει τις τελευταίες μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα, η συνέχεια όμως και η σταθερότητα αυτών των γνωριμιών θα είναι αρκετά αμφίβολη. Είναι βέβαια μια επιρροή που επίσης κόβει απότομα δεσμούς, γι' αυτό μπορεί να παρουσιάζονται απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε σχέση με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Αστάθεια σε ερωτικές, οικογενειακές κι επαγγελματικές σχέσεις προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που ήδη τις τελευταίες μέρες κόβει απότομα δεσμούς που έχουν λιμνάσει και δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη, ή προκαλεί αποξένωση. Μην πιέζετε καταστάσεις, αφήστε χώρο. Πιθανόν να προκύπτουν και έκτακτα έξοδα ή θέματα σπιτιού.

Υδροχόος

Η ανάγκη σας για ελευθερία στις σχέσεις σάς κάνει τώρα να απομακρύνεστε από ανθρώπους, ενώ αυτές τις μέρες με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πιθανό να διακόπτετε απότομα σχέσεις, ακόμα και συγγενικές. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, λόγω της οποίας επίσης μπορεί είτε να ξεκινάτε νέα μαθήματα και σεμινάρια ή να τελειώνετε ξαφνικά κάποια άλλα.

Iχθύες

Είναι λογικό να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες, λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί όμως να προκύπτουν και ξαφνικές ευκαιρίες για έσοδα. Δεν λείπει το αίσθημα ανασφάλειας, τόσο οικονομικής, όσο και συναισθηματικής, ενώ είναι πιθανή αποξένωση στις σχέσεις, ακόμα και τελειωτικές απομακρύνσεις, λόγω διαφοράς αξιών.

Κριός

Η Αφροδίτη συναντά τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που τις τελευταίες μέρες αυξάνει την ανάγκη σας για ελευθερία στις σχέσεις και πιθανόν να απομακρύνεστε από ανθρώπους, ακόμα και να διακόπτετε απότομα δεσμούς. Δεν αποκλείεται όμως να βιώνετε και κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα, με αμφίβολη ωστόσο σταθερότητα. Ξαφνικά έξοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being