Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Οριστικά έξι οι υποψήφιοι συνδυασμοί για το Δήμο Αιγιαλείας

Οριστικά έξι οι υποψήφιοι συνδυασμοί για...

Τι γίνεται με το ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Διακοπτού της "ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων"

Οριστικά έξι θα είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την επόμενη θητεία για το Δήμο Αιγιαλείας, η οποία θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθεί την 31η Αυγούστου 2019. Το Πρωτοδικείο Αιγίου προχώρησε σήμερα στην ανακήρυξη των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαΐου, με την απόφαση να συμπεριλαμβάνει και τα 6 ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, πλην 3 ονομάτων της Δ.Ε. Διακοπτού από το ψηφοδέλτιο της "ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων".

Αναλυτικά, οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 18ης Μαΐου είναι οι εξής: "Δημοτική Συσπείρωση Αιγιαλείας" του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, "Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιαλείας" του κ. Χρήστου Λαϊνά, "Ανατροπή στην Αιγιάλεια" της κας Δώρας Μαστραπά, "Ενωτική Αιγιάλεια" του κ. Θανάση Παναγόπουλου, "ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων" του κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου και "Αιγιαλέων Πόλις-Νέα Πορεία" του κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του filodimos.gr, το μόνο τμήμα ψηφοδελτίου που ακυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αιγίου, αφορά σε 3 υποψηφίους της Δ.Ε. Διακοπτού λόγω μη συμπλήρωσης απαιτούμενου ελάχιστου αριθμού υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο, κάτι που όμως θα διορθωθεί αρμοδίως τη Δευτέρα γιατί πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους, όπως τονίζουν νομικοί που συνεργάζονται με τον συνδυασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014