Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποδηλατάδα από το 12o Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Ποδηλατάδα από το 12o Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Την Κυριακή 4 Μαΐου

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 με ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. οργανώνεται ποδηλατάδα από το 12o Δημοτικό Σχολείο Πατρών με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στην ποδηλατάδα θα συμμετέχουν παιδιά και γονείς και εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, αλλά και όποιοι άλλοι φίλοι, γείτονες, παλιοί αποφοιτήσαντες μαθητές του 12ου Δημοτικού και όποιος άλλος επιθυμεί.

Η διαδρομή είναι από την Πλατεία Βουδ, παλαιά θέση του 12ου Δημοτικού Σχολείου στην νέα του προσωρινή θέση στην οδό Παρμενίδου.

Η διαδρομή έχει συμβολική σημασία μια και ζητείται η επιστροφή του Σχολείου στην αρχική του θέση (και σε μια προσπάθεια προβολής του προβλήματος του Σχολείου).

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των ετήσιων δράσεων του Σχολείου και του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων που συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Σχολείο με στόχο την ενίσχυση της ποδηλατικής συνείδησης και γενικότερα της κυκλοφοριακής αγωγής.

Διαδρομή:

Πλατεία Βουδ – Σουλίου – Ιεροθέου – Κορίνθου- Παπαναστασίου (παλιά Λαχαναγορά) - Ηλέκτρας -Τρικάλων – Οδυσσέα Ελύτη – Ανθείας – Ευδήμου -  Παρμενίδου 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (περίπου 3 χιλιόμετρα)

Επιστροφή:

12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών – Παρμενίδου – Ευδήμου – Ανθείας –Οδυσσέα Ελύτη – Τρικάλων - Ιασίου – Σολωμού – Ιεροθέου –Αγίας Τριάδας – Πλατεία Βουδ (περίπου 3 χιλιόμετρα)

Έχει εξασφαλιστεί συνδρομή και θα συμμετέχουν κατά τη διαδρομή και σε συγκεκριμένες 10 διαβάσεις με μέλη τους ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, οι Εθελοντές του Δήμου της Πάτρας, οι Ραδιοερασιτέχνες και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού –Σαμαρειτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις