Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Apple: Πρόγραμμα δωρεάν επισκευής Sleep/Wake button

Apple: Πρόγραμμα δωρεάν επισκευής Sleep/...

πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών πλήκτρων αφύπνησης σε iPhone 5

H Apple την Παρασκευή ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης ελαττωματικών πλήκτρων αφύπνησης σε συσκευές iPhone 5, οι οποίες κατασκευάστηκαν πριν τον Μάρτιο του 2013, μετά από αρκετά παράπονα για ξαφνική παύση λειτουργίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το πρόγραμμα καλύπτει συσκευές οι οποίες έχουν παραχθεί έως το Μάρτιο του 2013. Ο ειδικός δικτυακός τόπος εντοπίστηκε πρώτα από την ιστoσελίδα Loop. Σύμφωνα λοιπόν με την ενημερωτική ιστοσελίδα στον διαδικτυακό τόπο της Apple, διαπίστωσαν πως ο μηχανισμός πλήκτρου sleep/wake up σε ένα μικρό ποσοστό iPhone ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί ή να λειτουργεί περιοδικά.

Οι πελάτες με τα iPhones που παρουσιάζουν την παραπάνω συμπεριφορά θα επισκευαστούν δωρεάν. Η Apple έχει αναρτήσει και εργαλείο στην ιστοσελίδα για την επαλήθευση του σειριακού αριθμού, ώστε να ελεγχθεί προκαταρκτικά εάν μπορεί μία συσκευή να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Ο χρόνος αντικατάστασης υπολογίζεται στις 4-6 ημέρες μετά την παραλαβή της συσκευής από το κέντρο επισκευών της Apple. Οι ιδιοκτήτες μπορούν είτε να στείλουν την συσκευή τους ταχυδρομικώς μετά απο συννενόηση, είτε να την παραδώσουν οι ίδιοι.

Η Apple σημειώνει πως θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν οι συσκευές πριν την επισκευή συμπεριλαμβανομένου και του εάν η συσκευή είναι σε κατάσταση λειτουργίας. Ραγισμένες οθόνες ή άλλες βλάβες που έχουν προκληθεί στη συσκευή και οι οποίες ενδεχομένως να επηρεάζουν και τη λειτουργία του πλήκτρου sleep/wake up, δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και ο κάτοχος θα αναλαμβάνει την χρέωση της επισκευής. Παραδίδοντας τη συσκευή τους προς επισκευή οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν μία εφεδρική συσκευή (iPhone 5 16GB μόνο) από τα Apple Stores ή τους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις