Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Palcohol, αλκοόλ σε σκόνη

Palcohol, αλκοόλ σε σκόνη

Αμερικανική εταιρεία περιμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες ομοσπονδιακές αρχές για να διανέμει στην αγορά αλκοόλ σε σκόνη

Αμερικανική εταιρεία περιμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες ομοσπονδιακές αρχές για να διανέμει στην αγορά αλκοόλ σε σκόνη. Το προϊόν, που ονομάζεται Palcohol, έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Lipsmark, που εδρεύει στην Αριζόνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο σε ατομικά φακελάκια που θα περιέχουν έξι είδη αλκοολούχων ποτών σε σκόνη.

Για να πιει κανείς καθαρό ρούμι ή βότκα, αρκεί να προσθέσει νερό, χυμό πορτοκάλι, σόδα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό απαιτεί το κοκτέιλ που θέλει να φτιάξει. 

Η Lipsmark είχε αρχικά ανακοινώσει ότι σκόπευε να προωθήσει στην αγορά των ΗΠΑ το προϊόν από το φθινόπωρο όμως η αρμόδια αρχή ελέγχου προϊόντων αλκοόλ και καπνού ανέστειλε τα σχέδια της εταιρείας εκφράζοντας κάποιες επιφυλάξεις για την κυκλοφορία του εν λόγω προϊόντος. 

Εκπρόσωπος της Lipsmark δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι οι επιφυλάξεις της αρμόδιας αρχής αφορούν κυρίως στην ποσότητα της σκόνης αλκοόλ που περιέχουν τα φακελάκια και ότι το προϊόν θα πάρει σύντομα έγκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being