Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 17 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα 17 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Εμπόδια σε συναντήσεις και κριτικές σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει το πρωί η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου, ενώ ίσως βιώνετε αίσθημα ανεπάρκειας. Πιέζει την ψυχολογία σας, γι' αυτό μην απορήσετε αν τυχόν ξυπνήσετε με πιο βαριά διάθεση, όμως θα είναι κάτι πρόσκαιρο. Κοινωνική μέρα γενικά, χωρίς άλλα απρόοπτα να αναμένονται.

Δίδυμοι

Το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές εργασίες, ή αργές εξελίξεις σε κάποια θέματα, γι' αυτό ας έχετε υπομονή. Δύστροπες συμπεριφορές και κριτική. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Αργά το βράδυ θα αλλάξει το κλίμα, θα γίνει πιο αισιόδοξο κι εξωστρεφές.

Καρκίνος

Δεν ανοίγει και με τον πιο ευχάριστο τρόπο η μέρα, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό το πρωί κάνει το κλίμα σοβαρό, αν όχι ζοφερό. Ωστόσο δεν θα είναι όλη η μέρα έτσι και μετά το μεσημέρι θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά, να ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα, να παίξετε και να διασκεδάσετε.

Λέων

Κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις είναι πιθανά το πρωί, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, η οποία πιέζει και την ψυχολογία σας. Ίσως άτομα της οικογένειας είναι αυστηρά και κριτικά μαζί σας. Θα ξεπεραστεί όμως σχετικά σύντομα η επιρροή αυτή, ενώ αργά το βράδυ η διάθεση θα γίνει πιο ζωηρή, αισιόδοξη κι εξωστρεφής.

Παρθένος

Καθυστερήσεις ή εμπόδια στην επικοινωνία, σε διάφορες συναλλαγές αλλά και στις μετακινήσεις είναι πιθανά το πρωί, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου. Προσέξτε επίσης τα σκληρά λόγια, την κριτική και τις αρνητικές σκέψεις. Θα ξεπεραστεί όμως σχετικά σύντομα η βαριά αυτή επιρροή και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ευχάριστα επικοινωνιακή.

Ζυγός

Οικονομικά θέματα είναι πιθανό να παρουσιάσουν εμπόδια, προβλήματα και καθυστερήσεις το πρωί. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου δεν ανοίγει και με τον πιο ανάλαφρο τρόπο τη μέρα, αλλά μετά το μεσημέρι το κλίμα θα αρχίσει να βελτιώνεται και θα απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό και τη μουσική.

Σκορπιός

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σας το πρωί, μια σύνοδος όχι και τόσο ανάλαφρη, αντιθέτως. Γι' αυτό η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με πιο βαριά συναισθήματα, με μια πίεση ψυχολογική και με καθυστερήσεις στην εξέλιξη στόχων σας. Θα ξεπεραστεί όμως το βαρύ κλίμα σύντομα και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο δραστήρια.

Τοξότης

Εσωστρεφής η διάθεση μέχρι το βράδυ με τη Σελήνη να διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού. Το πρωί δε, που συναντά τον δύσκολο Κρόνο, μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια σε ορισμένα θέματα που θέλετε να κλείσετε, αλλά και πίεση ψυχολογική. Σημαντική βελτίωση του κλίματος αργά το βράδυ που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας.

Αιγόκερως

Ορισμένες καθυστερήσεις σε σχέδια αλλά και μια απαισιοδοξία είναι λογικό να υπάρχει το πρωί λόγω της “βαριάς” συνόδου Σελήνης-Κρόνου στον Σκορπιό, όμως δεν θα αργήσει να υποχωρήσει αυτή η δύσκολη επιρροή. Προσοχή επίσης σε κριτικές με φίλους και με τον σύντροφο. Συναντήσεις με τις παρέες σας και με συλλόγους, κόμματα κλπ.

Υδροχόος

Αυστηρή κριτική από άτομα εξουσίας είναι πιθανό να λάβετε το πρωί, ενώ λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν και εμπόδια στα επαγγελματικά ή σε άλλα θέματα. Δεν είναι και η πιο ανάλαφρη επιρροή, γι' αυτό η μέρα ξεκινά με πιο “σκοτεινή” διάθεση, όμως δεν θα αργήσει να βελτιωθεί το κλίμα.

Iχθύες

Τις πρωινές ώρες θα πρέπει να προσέξετε τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια στα ταξίδια αλλά και σε νομικά θέματα με τα οποία μπορεί να ασχολείστε, λόγω της δύσκολης αντίθεσης Σελήνης-Κρόνου. Δεν θα αργήσει να ξεπεραστεί αυτή η επιρροή, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο αισιόδοξη, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για εκδρομές και περιπέτειες.

Κριός

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σήμερα το πρωί προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις κι εμπόδια, κυρίως οικονομικής φύσης, ενώ κάνει τη διάθεση πιο εσωστρεφή, ίσως και κάπως “βαριά”. Κάτι όμως που θα μεταβληθεί το βράδυ που θα εισέλθει η Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και θα ανακτήσετε το χιούμορ και τον οπτιμισμό σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being