Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν εκπληκτική χθες ως Cher στο σώου του ΑΝΤ1 - Παρ' ολίγο παρεξήγηση στον "αέρα" μεταξύ Τάκη Ζαχαράτου και Κατερίνας Γκαγκάκη

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν εκπληκτική χθες ως ...

Η Μπέτυ Μαγγίρα που είναι σύζυγος του Πατρινού πολίστα Δημήτρη Μάζη ήταν στην κυριολεξία στην όψη, την κίνηση και την φωνή ίδια η Σερ

Πολύ καλές μιμήσεις – μεταμορφώσεις περιελάμβανε το χθεσινό live σώου του Your Face Sounds Familiar στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η δημοφιλής ηθοποιός, σώουγούμαν και παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα που κατάγεται από την Ξάνθη και είναι παντρεμένη με τον Πατρινό γοητευτικό πολίστα Δημήτρη Μάζη, εμφανίστηκε τελευταία και εντυπωσίασε πραγματικά με την πολύ πειστική μίμηση της στην Αμερικανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια, την Σερ, ερμηνεύοντας την επιτυχία της «Strong enough» και φορώντας όπως και η Σερ αποκαλυπτικές μαύρες ζαρτιέρες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήρθε 1η στην βαθμολογία (αν και από το κοινό πήρε 10 και όχι άριστα 12) με σύνολο 22 βαθμούς και αφιέρωσε τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα την ώρα της ψηφοφορίας, στο σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» της κυρίας Βαρδινογιάννη.

Πολύ καλά τα πήγαν και ο Γιάννης Σαββιδάκης ως Τίνα Τέρνερ και η Ελευθερία Ελευθερίου ως Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η Σοφία Βόσσου που μιμήθηκε επίσης επιτυχημένα την Ιταλίδα ντίβα του τραγουδιού Μίλβα με το κόκκινο μαλλί, ερμηνεύοντας την επιτυχία του Πατρινού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου «Θάλασσα μάνα μου, αρμύρα μου εσύ» (υπέροχο πραγματικά κομμάτι) έμεινε σχετικά χαμηλά στην βαθμολογία.

Ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος που είναι στην κριτική επιτροπή του σώου και μάλιστα το προσεγμένο και μοντέρνο, σε έντονους χρωματισμούς ντύσιμο του επιμελείται κάθε εβδομάδα ο επίσης Πατρινός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, σηκώθηκε και αγκάλιασε την Μπέτυ Μαγγίρα για την επιτυχημένη μεταμφίεσή της σε Cher και έδωσε το δικό του σώου στο χθεσινό πέμπτο live του «Your Face sounds familiar» που σκίζει σε θεαματικότητες.

Όπως σχολιάζει το gossip-tv.gr, η Κατερίνα Γκαγκάκη που επίσης είναι στην κριτική επιτροπή και κάθεται ακριβώς δίπλα στον Τάκη Ζαχαράτο, του είπε ότι υπήρχε παρουσιάστρια στο σώου και πως έπρεπε να επιστρέψει στην θέση του. Εκείνος φάνηκε να εκνευρίζεται και της απήντησε πιστεύοντας ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό, "Μην το ξαναπείς αυτό ποτέ, ευχαριστώ".

Όταν αντιλήφθηκε ότι ακουγόταν προσπάθησε να τα «μπαλώσει» λέγοντας ότι μιλούσαν για ανοιξιάτικα «φουντώματα».

Πάντως ο Τάκης Ζαχαράτος έχει καταφέρει σε κάθε live να κάνει καίριους σχολιασμούς και να είναι αυστηρός μόνο όταν και όπου πρέπει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight