Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 24 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα 24 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις


Κριός

Κάπως νευρικά ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, ενώ οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ίσως φέρουν ξαφνικές αλλαγές ή μικρο-απρόοπτα στα επαγγελματικά και σε προσωπικά θέματα. Προσέξτε τις ακρότητες, τόσο στο φαγητό, όσο και στις εκδηλώσεις σας. Επίσης προσοχή σε εμμονές και φροντίστε να μην κρατάτε πικρίες. Άτομα εξουσίας επιβάλλουν τη θέλησή τους.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς με δασκάλους και με συγγενείς. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ακόμα αναταράσσουν λίγο τον ψυχισμό σας, ενώ φέρνουν και ξαφνικές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και σε θέματα νομικών. Επίσης προσέξτε να μην λέτε επιπόλαια και υπερβολικά πράγματα - φανατισμός.

Δίδυμοι

Κάποια σχέδια και ορισμένα οικονομικά θέματα ενδέχεται να παρουσιάσουν ξαφνικές εξελίξεις κι ανατροπές. Ίσως η οικονομική βοήθεια που περιμένατε δεν έρθει σήμερα. Προσέξτε τα επιπόλαια έξοδα και τις σπατάλες. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε ίντριγκες και παρασκήνια – η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα βγάζει ζήλιες και κακίες στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Λίγο άστατη μέρα, λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης. Γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή ακυρώσεις σε ραντεβού, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ανταγωνισμούς με συνεργάτες και με το σύντροφο ή με κάποιον καλό φίλο. Αποφύγετε τις ακρότητες, τόσο στο φαγητό, όσο και στη συμπεριφορά – δραματοποιείτε πολύ τα πράγματα.

Λέων

Το κλίμα στο χώρο δουλειάς σήμερα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ίντριγκες, παρασκήνια, μυστικά και υπόγειες κινήσεις. Ίσως αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά σας αλλά και θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών. Μην αμελείτε την υγεία σας και μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά μέσω της κακής διατροφής.

Παρθένος

Φροντίστε σήμερα να αποφύγετε τη χειραγώγηση στα παιδιά σας αλλά και στον ερωτικό σύντροφο. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ίσως εμποδίσουν την δημιουργικότητα και την προσπάθειά σας να περάσετε καλά, αν και πιθανόν να το θέλατε. Επίσης μπορεί να φέρουν ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Ακρότητες στις φιλίες.

Ζυγός

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα είναι πιθανό να φέρουν ανταγωνισμούς με την οικογένεια και εμπόδια σε θέματα ακινήτων. Δεν αποκλείεται ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ή καλός φίλος να φερθεί απότομα – μην χάνετε την ισορροπία σας. Προσοχή σε εμμονές αλλά και στην αμέλεια και την επιπολαιότητα στα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή μέρα μεν, με επαφές και συναντήσεις, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, σε μαθήματα ή σεμινάρια και στο πρόγραμμά σας γενικά. Απρόοπτα και στη δουλειά. Επίσης προσέξτε τις έμμονες ιδέες και μην είστε τόσο καχύποπτοι, ειδικά με συγγενείς – πιθανές ίντριγκες.

Τοξότης

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα και δυσκολίες σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Μην είστε επιπόλαιοι με κάποια οικονομικά θέματα, όπως με δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις κλπ. Άστατες συμπεριφορές στα ερωτικά και απ' τα παιδιά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα και συναντά τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, γι' αυτό είναι πιθανό να σας “βυθίσει” για λίγο σε εμμονές, καταθλίψεις και απαισιόδοξες σκέψεις – αποκαλύψτε τους φόβους σας. Ακόμα σήμερα χρειάζεται προσοχή σε απρόοπτα και σε ξαφνικές αλλαγές. Αποφύγετε επίσης τις υπερβολές, ακόμα και στο φαγητό.

Υδροχόος

Τάση για απομόνωση και ανάγκη για περισσότερη ησυχία, ύπνο και φυγή φέρνει σήμερα η διέλευση της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο. Καθώς συναντά τον “βαρύ” Πλούτωνα, μπορεί να βιώνετε πρόσκαιρη ψυχική κάθαρση, με εμμονές και ενοχές. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Μην είστε επιπόλαιοι στη δουλειά και στην υγεία.

Iχθύες

Λίγη ανακατωσούρα και ίντριγκες ή παρασκήνια στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να φέρουν σήμερα οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης, γι' αυτό φροντίστε να μην δημιουργήσετε παραπάνω περιπλοκές και παρεξηγήσεις. Έκτακτα έξοδα πιθανά ή αλλαγές σε πληρωμές. Θέματα παιδιών κι ερωτικών μπορεί να αντιμετωπίζονται επιπόλαια σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being