Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Hellenic Natural Products του Αιγίου

Η Hellenic Natural Products του Αιγίου

Με έμφαση στην προώθηση των ελληνικών γεωργικών προϊόντων

Αυτό το χρόνο ξεκίνησε στην περιοχή του Αιγίου η εταιρία Hellenic Natural Products από τον Γεώργιο Θ. Δούσκα, της γνωστής οικογενείας της ΚΑΒΙΝΟ,  με σκοπό την προώθηση Ελληνικών γεωργικών προϊόντων δίνοντας έμφαση στην ποιότητα διατηρώντας παράλληλα άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η προσπάθεια αυτή κληρονομημένη από γενιά σε γενιά διατηρεί την οικογενειακή παράδοση στο ποιοτικό Ελληνικό προϊόν όπως επιβάλει η επιτυχημένη πενηντάχρονη πορεία της ΚΑΒΙΝΟ Α.Ε.

Το κύριο μέλημα της Hellenic Natural Products είναι η ποιότητα που θα προσφέρει στο τραπέζι της οικογένειας γευστικό, υγιεινό και προπάντων ελληνικό ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς και πυρηνέλαιο. Η ποιότητα αυτή διασφαλίζεται με τη συνεχή συνεργασία  με τους παραγωγούς, τη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία του προσωπικού, προσφέροντας πάντοτε προϊόντα φετινής εσοδείας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με εταιρίες catering, ναυτιλιακές εταιρίες καθώς επίσης και με εξαγωγές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και ΑΣΙΑ.

Τέλος, με επιτυχία έκλεισε η συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση τροφίμων στην ANUGA της Κολωνίας εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες με την ποιότητα και την προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων. Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας Αθανάσιο Κ. Χρυσανθόπουλο: «Η εταιρία μας έκανε αισθητή τη παρουσία της, λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές από τους επισκέπτες που δοκίμασαν τα προϊόντα μας. Κύριο μέλημα μας είναι η ποιότητα στη καθημερινή διατροφή, η οποία λείπει στις μέρες μας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά