Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λοβέρδος: "Μα, έντεκα υποψήφιοι στην Πάτρα; - Πραγματικά θλίβομαι! - Να υποχωρήσουν τα εγώ και να προταχθεί το εμείς"...

Λοβέρδος: "Μα, έντεκα υποψήφιοι στη...

Δήλωση - παρέμβαση του πρώην Υπουργού για τις εξελίξεις στα δημοτικά

«Δεν είναι κατάσταση αυτή… Μα τόσοι πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι; Ζω 200 χιλιόμετρα μακριά από την Πάτρα αλλά έχω εικόνα του δημοτικού τοπίου. Επικοινωνώ καθημερινά με Πατρινούς φίλους μου, ανταλλάσουμε απόψεις, έχω άποψη για τα προβλήματα της πόλης και πραγματικά θλίβομαι. Διότι παρουσιάζονται κατακερματισμένες οι δυνάμεις της…».

Απολύτως εύγλωττη και σαφής η δήλωση του πρώην Υπουργού και επικεφαλής σήμερα της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» Ανδρέα Λοβέρδου. Δήλωση που φιλοξενείται στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας» και μέσω της οποίας ο κ. Λοβέρδος εκφράζει την δυσφορία του για την πανσπερμία των υποψηφιοτήτων στον Δήμο Πατρέων.

«Βρισκόμαστε, δυστυχώς, μπροστά σε… υπεράριθμες προσωπικές φιλοδοξίες. Όμως η Πάτρα δεν έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο», λέει ο πρώην Υπουργός. Και συνεχίζει: «Τα προβλήματα της είναι πολλά, έχει μεγάλες εκκρεμότητες μέχρις ότου φτάσει να θεωρείται μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη και δεν υπηρετείται ο στόχος της ανάπτυξης της όταν είναι διαιρεμένες οι δυνάμεις της. Υπάρχει ακόμη χρόνος να υποχωρήσουν τα εγώ και να προταχθεί το εμείς. Να συνενωθούν δυνάμεις και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα της Πάτρας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις