Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι νεαροί τραγουδιστές Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Νίκος Γκάνος απόψε live στην Πάτρα

Οι νεαροί τραγουδιστές Παναγιώτης Ραφαηλ...

Θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους

Δύο νέοι τραγουδιστές, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Νίκος Γκάνος θα εμφανιστούν σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 το βράδυ παρέα σε γνωστό καφέ μπαρ της Πάτρας.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που κατάγεται από την περιοχή της Καβάλας, έκανε την πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση στον διαγωνισμό "Eurostar" της ΕΡΤ το 2004 που ήταν να βρεθεί ο εκπρόσωπος τότε της Ελλάδας για την Γιουροβίζιον, όπου είχε πάρει την 4η θέση. Τελικά για την Ελλάδα ως γνωστό τραγούδησε σε εκείνη την Γιουροβίζιον ο Σάκης Ρουβάς με το «Shake it».

Ο ταλαντούχος Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ωστόσο τελικά τον κέρδισε η πίστα και το τραγούδι. Στην συνέχεια εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο "Posidonio" ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI. Επίσης εμφανίστηκε στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ενώ το 2006 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Θέλω να μάθω". Από τις τελευταίες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια «Πετάω ψηλά» του Γιάννη Ιερεμία και «Για χάρη σου».

Όσο για τον 30χρονο ποπ καλλιτέχνη Νίκο Γκάνο, έγινε γνωστός μέσα από το Super Idol το 2004 όπου συμμετείχε και κέρδισε την 3η θέση. Πριν ξεκινήσει τη δισκογραφική του πορεία, είχε ήδη συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή. Το πρώτο ψηφιακό σινγκλ (Digital Single) που κυκλοφόρησε από την Heaven είχε τον τίτλο "Έφυγα".

Από τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Γκάνου είναι τα χορευτικά κομμάτια «Κοίτα τι έκανες», «Last summer» ενώ μέσα στο 2013 κυκλοφόρησε τα τραγούδια "I am in Love", "Time After Time" και "Nέα μέρα" ενώ ως γνωστό συμμετείχε και στο 1ο Υour Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1.

Οι δύο τραγουδιστές θα εμφανιστούν στο καφέ μπαρ Μagenda της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View