Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Σήμερα ανακοινώνει επίσημα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων ο νυν Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Πάτρα: Σήμερα ανακοινώνει επίσημα ο Ανδρ...

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει λάβει άδεια από τον Δήμο Δυτικής Αχαϊας και επί της ουσίας δεν ασκεί καθήκοντα Δημάρχου

Διευρύνεται ο αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων Πατρέων καθώς μέσα στις επόμενες μέρες (την Δευτέρα) προτίθεται να αναγγείλει και επίσημα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πατρέων και ο νυν Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, όπως έχει γράψει το thebest.gr, είναι πιθανόν να συνδυάσει την αναγγελία της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Πατρέων με ταυτόχρονη υποβολή παραίτησης του από την θέση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.

Ο ίδιος μιλώντας τστην εκπομπή "Άλφαβήτα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 έκανε γνωστό ότι την Δευτέρα θα κάνει επίσημη δήλωση υποψηφιότητας, εξηγώντας τους λόγους που κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Παράλληλα, θα ανακοινώσει και το όνομα του συνδυασμού του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει λάβει άδεια από τον Δήμο Δυτικής Αχαϊας και επί της ουσίας δεν ασκεί καθήκοντα Δημάρχου.

Ήδη ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντά τις τελευταίες ημέρες αρκετούς Πατρινούς και διερευνά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στον συνδυασμό του ενώ παράλληλα επεξεργάζεται και το προγραμματικό πλαίσιο που θα καταθέσει για τον Δήμο Πατρέων.

Έτσι, με τους κ.κ. Παναγιωτόπουλο και Σαμούρη ο αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων ανεβαίνει στους δώδεκα καθώς υποψηφιότητες έχουν ήδη αναγγείλει οι Γιάννης Δημαράς, Κώστας Χριστόπουλος, Κώστας Πελετίδης, Κώστας Σπαρτινός, Χρήστος Πατούχας, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Τζανάκος, Δημήτρης Πεφάνης και Ανδρέας Τζουραμάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις