Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Μάνος Ελευθερίου στη Ναύπακτο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

O Μάνος Ελευθερίου στη Ναύπακτο - ΦΩΤΟ &...

Παρουσιάστηκε χθες το βιβλίο του «Τα λόγια και τα χρόνια 1963-2013.Τα τραγούδια»

Ανάμεσα σε φίλους, αλλά και σε όσους έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να συνομιλήσουν μαζί του βρέθηκε για μια μέρα χθες ο γνωστός ποιητής, στιχουργός αλλά και συγγραφέας Μ.Ελευθερίου. Ο Ποιητής και στιχουργός των μεγάλων τραγουδιών, των τραγουδιών που με τη φωνή τους κορυφαίοι ερμηνευτές έκαναν αγαπημένα και διάσημοι συνθέτες να στόλισαν με την πιο μελωδική φορεσιά τους.

Τα λόγια και τα χρόνια (τίτλος του βιβλίου του) πολλά.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, που είχε να πει κάτι με όσους έσπευσαν στο γνωστό βιβλιοπωλείο Αdagio 2 να τον συναντήσουν, να μιλήσουν για το νέο του βιβλίο, που αποτελεί την προίκα του εδώ και 50 χρόνια όταν και άρχισε να γράφει,  ένα βιβλίο που περιέχει όλα τα γνωστά και άγνωστα ποιήματα πολλά απ’ αυτά έγιναν τραγούδια και τα αγαπήσαμε.

Ο γνωστός συμπολίτης μας και επιστήθιος φίλος του Κ.Κωτούλας ήταν αυτός που ανέλαβε την παρουσίασή του στο κοινό της Ναυπάκτου υπό τους ήχους του πιάνου της Κούλης Τσολοδήμου η οποία τραγουδούσε τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος.

Ο κόσμος όπως ήταν φυσικό είχε δημιουργήσει από νωρίς το αδιαχώρητο και η βραδιά κύλισε έτσι απλά, όμορφα και μελωδικά όπως και η ζωή του μεγάλου μας στιχουργού και ποιητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture