Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Όταν ο Σάκης Μπουλάς είχε εμφανιστεί με Γιοκαρίνη και Ζουγανέλη στο Αρχαίο Ωδείο, στο Φεστιβάλ Πάτρας

Όταν ο Σάκης Μπουλάς είχε εμφανιστεί με ...

Μεγάλη συγκίνηση και στην Πάτρα για τον θάνατο του δημοφιλούς και αγαπητού ηθοποιού, τραγουδιστή και παρουσιαστή

«Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί…αλλά θα είναι πάντα μαζί μας...», με αυτά τα λιτά αλλά εγκάρδια λόγια, αποχαιρετούν τον αγαπητό καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά που έσβησε σε ηλικία 60 ετών, οι φίλοι και συνεργάτες του της παράστασης «ΓκαΓκαΝτίν» στην Ακτή Πειραιώς, που σήμερα Παρασκευή 21/2/2014 θα παραμείνει κλειστή.

Πρόκειται για τους καλλιτέχνες Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη, Ακη Αμπράζη, Στάθη Αννινο, Γρηγόρη Αναγνώστου, Καλλίστρατο Δρακόπουλο, Φίλιππο Βασιλόπουλο, Κώστα Ζιώγα, Πάρη Θωμόπουλο, Νίκο Καλαντζάκο, Ελένη Καλέση, Γιώργο Καραγιαννίδη, Χρύσα Καρίδου, Δάφνη Καμμένου, Φάνη Κιρκινέζο, Γιώτη Κιουρτσόγλου, Παντελή Κατσαντούλα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Ευριπίδη Λασκαρίδη, David Lynch, Περικλή Μαθιέλλη, Κώστα Ματσίκα, Γιάννη Μίνω, Κωνσταντίνο Μπαλαγούρα, Νίκο- Σωτήρη Μπράντη, Δέσποινα Μπουγιατιώτη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Βασιλεία Παπουτσάκη, Γεράσιμο Μαγουλά, Γιάννη Πρωτόπαππα, Γιάννη Πουρνάρα, Αλεξία Στουρνάρα, Μάριο Σπηλιόπουλο, Φίλιππο Σπυρόπουλο, Αννα Μαρία Στεφαδούρου, Steve Tesser, Φίλιππο Τρέπα, Γιάννη Τούντα και Γιώργο Τσατσούλη.

Το πρόγραμμα «ΓκαΓκαΝτίν- Οι Γενναίοι της Νύχτας» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία την φετινή χειμερινή περίοδο και ένας από τους λόγους ήταν ότι έφερε μαζί επί σκηνής τέσσερα μεγάλα, αν και ετερόκλητα και διαφορετικής αξίας, ονόματα της Ελληνικής μουσικής, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά, στην «Ακτή Πειραιώς», με τη συμμετοχή ακόμα του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και της Βερόνικας Δαβάκη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μοιάζει «σαν να παίζεις χαρτιά και να τραβήξεις συγχρόνως καρέ του Ρήγα και καρέ των Άσσων», και σε αυτό συναντιέται η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προβληματισμό με εκείνο που έχει σατιρική διάθεση», όπως έχει τονιστεί.

Ο Σάκης Μπουλάς που έσβησε λίγες μέρες πριν τα 60α γενέθλια του (είχε γεννηθεί στις 11 Μαρτίου του 1954 στο Κιλκίς με καταγωγή από τον Πειραιά) μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, είχε μία επιτυχημένη παρουσία τόσο στην τηλεόραση και το τραγούδι όσο και τον Κινηματογράφο. Όλοι θυμόμαστε την μεγάλη χορευτική επιτυχία του «Αχ Ali baba» το 1987 που είχε παρουσιάσει και σε Πρωτοχρονιάτικο σώου της ΕΡΤ καθώς και άλλες μεγάλες επιτυχίες του όπως τα τραγούδια "Μπανάκι μανάκι", "Κάτσε στο παπί μου", "Αλλάξανε τα γούστα σου", κ.α.

Η τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση ήταν στην κωμωδία «Μια φορά και ένα μωρό» το 2011, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ένα πολύ χαριτωμένο μωράκι. Η ταινία είχε παιχθεί με επιτυχία και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Φυσικά το τηλεοπτικό σήριαλ «Πενήντα πενήντα» όπου έπαιζε μαζί με τους Π. Χαικάλη και Π. Φιλιππίδη (που ολοκληρώθηκε μετά από 3 κύκλους επεισοδίων) έχει γράψει την δική του ιστορία επιτυχίας και συνεχίζει να κάνει υψηλή τηλεθέαση όταν επαναπροβάλλεται από το Mega.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Σάκης Μπουλάς είχε εμφανιστεί πολλές φορές και στην Πάτρα ενώ όπως θύμισε στο thebest.gr ο πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, ο Μπουλάς είχε κάνει μία ξεχωριστή συναυλία μαζί και με τους Γιάννη Ζουγανέλη (καρδιακό φίλο και συνάδελφο του) και τον Γιάννη Γιοκαρίνη την δεκαετία του ’80 στο Αρχαίο Ωδείο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture