Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ο Θύμιος Σώκος; - Στα "σκαριά" Κίνηση με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Αγρινίου

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR - Υποψήφιος Περιφερε...

Συζητήσεις με την Δημοκρατική Αριστερά

Ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και πρώην Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Θύμιος Σώκος επανέρχεται, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr, στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Πληροφορίες του thebest.gr επιμένουν ότι ο κ. Σώκος έχει βολιδοσκοπηθεί από στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς που διερευνούν την προοπτική να σχηματισθεί συνδυασμός στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Αγρινίου, ο οποίος, και το 2010 είχε διεκδικήσει το χρίσμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας (από το ΠΑΣΟΚ τότε), χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα καθώς η επιλογή έγειρε υπέρ του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο κ. Σώκος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη συζητήσει με κεντρικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς ενώ πιθανή υποψηφιότητα του δεν αποκλείεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Κίνησης των «58», σε μια προσπάθεια η πρωτοβουλία ν’ αποκτήσει ευρύτερα κεντροαριστερά χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πάντως, αν τελικώς ευοδωθεί η Κίνηση αυτή τότε ο χώρος της Κεντροαριστεράς θα εμφανισθεί τριχοτομημένος στις περιφερειακές εκλογές, με δεδομένη την νέα υποψηφιότητα Κατσιφάρα αλλά και την πρόθεση του πρώην Υφυπουργού Γιάννη Ζαφειρόπουλου να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κ. Σώκος δεν φαίνεται να έχει απορρίψει την ιδέα, αντί της Περιφέρειας, να στρέψει το ενδιαφέρον του ξανά προς τον Δήμο Αγρινίου θεωρώντας, προφανώς, «αδύναμες» τις δυο βασικές υποψηφιότητες, αυτές του νυν Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού και του υποψηφίου που θα υποστηριχθεί από την Νέα Δημοκρατία Γιώργου Παπαναστασίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις