Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το νέο γκρουπ MadHouse θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

Το νέο γκρουπ MadHouse θα είναι μεταξύ τ...

Το Σάββατο 18/1/2014

Οι «ΜadHouse», ένα νέο γκρουπ της εγχώριας electro ποπ dance σκηνής, αναμένεται να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 που είναι το επόμενο Σάββατο 18/1/2014.

Λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες στην φετινή Ημέρα Έναρξης του Καρναβαλιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων, ωστόσο όπως ήδη διέρρευσε και γράφτηκε, ένα από τα καλλιτεχνικά σχήματα που θα συμμετάσχουν, θα είναι οι ΜadHouse (Αβραάμ Καρτής, Απόστολος Μουσικάκης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του συγκεκριμένου γκρουπ είχαν πραγματοποιήσει μία ακόμα εμφάνιση στην περιοχή της Πάτρας το περασμένο καλοκαίρι, στο Poco Poco, στην παραλία της Παναγοπούλας.

Οι MadHouse έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστοί το τελευταίο διάστημα χάρη στο κομμάτι «Summer Son». Το γκρουπ δημιουργήθηκε μόλις το καλοκαίρι του 2012 και εκτός από ιδιαίτερα DJ set, παρουσιάζει και live συναυλίες.

Έχει ήδη εμφανιστεί live σε διάφορα κλαμπ και εκδηλώσεις ενώ έχει λάβει μέρος και ως guest σε σώου μόδας.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος είναι ο Αβραάμ Καρτής (τραγουδιστής, στιχουργός, συνθέτης) και ο Απόστολος Μουσικάκης (DJ, παραγωγός, στιχουργός, συνθέτης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View