Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Δείτε ΦΩΤΟ από την φετινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Δείτε ΦΩΤΟ από την φετινή Χριστουγεννιάτ...

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο Αρχοντικό Ευτυχίας στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία αρκετών από τους εργαζόμενους με τα παιδιά τους, πραγματοποιήθηκε και φέτος  και  συγκεκριμένα την περασμένη ΚΥΡΙΑΚΗ  22/12/13 το πρωί στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ, στην περιοχή της Οβριάς, στην Πάτρα η καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, όπου προσφέρθηκαν από το Σωματείο, σε όλους τους παρευρισκόμενους τα καθιερωμένα Μελομακάρονα-Κουραμπιέδες  και Αναψυκτικά και ειδικά σε όλα τα Παιδιά κατά την είσοδό τους, από τον Αι-Βασίλη μας  σακουλάκι με γλυκίσματα και φούσκες, υπήρχε στο ξεκίνημα της γιορτής παράσταση Καραγκιόζη.

Ακολούθησαν σύντομοι σχετικοί χαιρετισμοί, από τον Πρόεδρο του Σωματείου «Ιπποκράτης» Κώστας Πετρόπουλος, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Κοσμόπουλο, τον Υποδιοικητή Καραμπελιά Βασίλη και την εκπρόσωπο της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης Αβραμοπούλου Χαρά.

Επίσης παρουσιάστηκαν Χοροί από το εντυπωσιακό χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης με χοροδιδάσκαλο τον εργαζόμενο στον «Άγιο Ανδρέα» Δημήτρη Αναγνώστου, πού ικανοποίησε  όλους τους παρευρισκόμενους ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με την  παράσταση τουΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ.

Στο τέλος της εκδήλωσης  μοιράστηκαν τα καθιερωμένα ΔΩΡΑ στα παιδιά των Μελών του σωματείου «Ο Ιπποκράτης» και για φέτος ήταν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας 25 Ευρώ για κάθε παιδί, δαπάνη του Σωματείου.

Αξίζει βεβαίως να τονιστεί ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Δ.Σ του Συλλόγου, δεν ξέχασε  τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης», για τα οποία ζήτησε και πήρε για όλους, από την Διοίκηση ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr