Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Ο Άη Βασίλης θα πρέπει να παραδώσει 18,1 δισ. δώρα σε... 32 ώρες! Εκπληκτική βρετανική έρευνα

Ο Άη Βασίλης θα πρέπει να παραδώσει 18,1...

Επισκέπτεται 5.556 σπίτια το δευτερόλεπτο με το μαγικό έλκηθρο, κάνει 640 εκατομμύρια στάσεις, ενώ το βάρος των παιχνιδιών ξεπερνάει τους 840.000 τόνους

Τον αγώνα που κάνει κάθε χρόνο ο Άγιος Βασίλης προκειμένου να προλάβει να παραδώσει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου αποκαλύπτει πρωτότυπη μελέτη του κέντρου επιστημόνων «The Big Bang» και το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών της Βρετανίας.

Ο Άγιος Βασίλης, λοιπόν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, επισκέπτεται 5.556 σπίτια το δευτερόλεπτο με το μαγικό έλκηθρο, κάνει 640 εκατομμύρια στάσεις, ενώ το βάρος των παιχνιδιών ξεπερνάει τους 840.000 τόνους.

Για να καταφέρει να μοιράσει όλα τα δώρα στην ώρα τους ο χαρωπός Άγιος θα πρέπει να διανύσει 510 εκατομμύρια χιλιόμετρα μέσα σε 32 ώρες.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι αυτοί οι αριθμοί προκύπτουν αν υπολογιστεί ότι υπάρχουν 2,5 παιδιά ανά μέσο όρο σε κάθε νοικοκυριό και ότι το μαγικό έλκηθρο θα κάνει 640 εκατ. στάσεις. Οι τάρανδοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν θα έπρεπε να είναι 12, αλλά 5,6 εκατομμύρια!

Εξαιρετικά τυχερός είναι ο Άγιος Βασίλης που έχει στη δούλεψή του τα εργατικά ξωτικά. Καθημερινά θα πρέπει να δουλεύουν επί 8 ώρες 3.000 ξωτικά για να τυλιχτούν τα δώρα, με το χαρτί περιτυλίγματος να κοστίζει 1,5 δισ. ευρώ!

Ο προστάτης των παιδιών είναι σίγουρα παχύσαρκος με όσα τρώει στο δρομολόγιό του. Για να τον φιλέψουν τα παιδιά όλου του κόσμου αφήνουν δίπλα στο τζάκι ένα μπισκότο, έναν κουραμπιέ ή κάποιο άλλο τοπικό γλυκό ή ένα ποτήρι γάλα. Σε περίπτωση που τα καταναλώνει όλα αυτά προσλαμβάνει 150 δισ. θερμίδες και πίνει 130 εκατ. λίτρα γάλακτος μέσα σε 32 ώρες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr