Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

H Πατρινή τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Μέγαρο Γαλανόπουλου

H Πατρινή τραγουδίστρια Διονυσία Καρόκη ...

Θα ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια στο Pop Up 2014 πάρτι για την αλλαγή του χρόνου

Το Megaro που βρίσκεται στην οδό Γερμανού 10, στην Πάτρα απέναντι από την πλατειούλα Αγ. Γεωργίου, θα πραγματοποιήσει το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, ένα μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αφήνοντας για λίγο πίσω τις δυσκολίες και τα άγχη της καθημερινότητα και όσα μας ταλαιπώρησαν το 2013 που σε λίγο τελειώνει.

Το Pop Up 2014 πάρτι (Megaro), θα πραγματοποιηθεί στο μπαρ Megaro, στο επιβλητικό Μέγαρο Γαλανόπουλου όπως και πέρυσι ενώ ανάμεσα στις εκπλήξεις της λαμπερής και γιορτινής βραδιάς θα είναι η μουσική παρουσία της Πατρινής τραγουδίστριας Διονυσίας Καρόκη που πρόσφατα έβγαλε και νέα αξιόλογη δισκογραφική δουλειά.

Εκτός από την Διονυσία Καρόκη μουσική συντροφιά στον κόσμο θα κρατήσει και ο Spyros Mavromattis – JMP.

Οι διοργανωτές λοιπόν του Pop Up 2014 επιφυλάσσουν μια πολύ όμορφη βραδιά με live και dj set για ατελείωτο χορό και ποτό μέχρι πρωίας. Η πρόσκληση για την βραδιά που θα περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση ποτού, finger food και γλυκών από τα Papoulias Donuts της Πάτρας κοστίζει 25 ευρώ. Προσκλήσεις διατίθενται ήδη στα Musical, Discover και στο Megaro.

Η Διονυσία Καρόκη θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα πρόγραμμα με παλιά και αγαπημένα τραγούδια αλλά και καινούρια δικά της καθώς και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr