Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Αίγιο: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πάρκο των Χριστουγέννων σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αύριο

Αίγιο: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ...

Ζωντανή μουσική, κάλαντα, ζογκλερικά και χορωδιακά τραγούδια θα δώσουν τον γιορτινό τόνο για την έλευση του νέου χρόνου στο όμορφο Αίγιο

Για σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2014, έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Χριστουγέννων" στα Υψηλά Αλώνια του γειτονικού Αιγίου, με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τη βοήθεια φίλων και χορηγών.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7 το βράδυ, το “Πειρατικό Εργαστήρι των Ξωτικών” ετοιμάζει καραβάκια με ευχές, για την εορταστική ψαριά του Άη-Βασίλη. Τα αυτοσχέδια καραβάκια θα ταξιδέψουν στην Λίμνη των Πειρατών ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε μια ξεκαρδιστική ψαριά –κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Στις 11.30 το πρωί οι X-Saltibagos παρουσιάζουν ζογκλερικά κόλπα και σόου ξυλοπόδαρων. Με την ευγενική χορηγία του Movida cafe-bar.

Στις 5.30 το απόγευμα, οι X-Saltibagos επιστρέφουν στο πάρκο με νέα ακροβατικά και παιχνίδια. Με την ευγενική χορηγία του Sports cafe “Ημίχρονο”.

Στις 6 το απόγευμα, η Χριστίνα Ψύχα, ο Νίκος Λιναρδόπουλος και ο Νίκος Καπράλος θα πάνε μικρούς και μεγάλους “Βόλτα στη Mουσική” με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Με την ευγενική χορηγία του Agora cafe.

Εξάλλου, στις 11.30 το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας θα παρουσιάσει “Πρωτοχρονιάτικη καλαντάδα” στην αγορά του γραφικού Διακοπτού.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τώρα την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014, το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, θα φιλοξενήσει τις “Αγιοβασιλιάτικες φούριες και φουρτούνες”.

Στις 11 το πρωί, Ο Αϊ Βασίλης αδειάζει τους σάκους του με τα  δώρα για  τους μικρούς φίλους. Στις 12 το μεσημέρι, ο Αϊ Βασίλης θα επιδοθεί σε πειρατική ψαριά και με το καλάμι του θα “ψαρέψει” από τη λίμνη τα καραβάκια των τυχερών φίλων του.

Επίσης το πρωί της Πρωτοχρονιάς, το “Λιχουδόσπιτο” του Πάρκου θα κερνάει λαχταριστά σουδάκια, ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου “Στέφας”.

Σε περίπτωση βροχής, ο Αϊ Βασίλης θα αδειάσει τους σάκους του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο) την ίδια ώρα.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr