Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Αίγιο: "Μοσχοβολιστές" μουσικές εκπλήξεις αυριο Κυριακή στο "Πάρκο των Χριστουγέννω" - Εκδηλώσεις και σε Διακοπτό, Σελιανίτικα και Αιγείρα

Αίγιο: "Μοσχοβολιστές" μουσικέ...

Στα Υψηλά Αλώνια στο Αίγιο

Μοσχοβολιστές νοστιμιές, μουσική και πολλές εκπλήξεις, φιλοξενούνται την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. και τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων της περιοχής.

·    Στις 11.30 το πρωί, οι κυρίες του ΚΑΠΗ Αιγίου στήνουν ένα μεγάλο, υπαίθριο εορταστικό τραπέζι γεμάτο σπιτικά εδέσματα, τις “Μοσχοβολιές του Δωδεκαημέρου”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία  Δήμου Αιγιαλείας».

·    Μετά τις 12 το μεσημέρι, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, λέει “Με λίγα τραγούδια...χρόνια πολλά”.

·    Στις 6 το απόγευμα, ο γνωστός αιγιώτης μουσικός Αντώνης Βλάχος, δίνει ένα μοναδικό acoustic live, με το ρεπερτόριό του γεμάτο αγαπημένα τραγούδια.

Εξάλλου, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί σε Διακοπτό, Σελιανίτικα και Αιγείρα, οι εξής εκδηλώσεις:

·    Στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, θα πραγματοποιηθεί το εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής "Καλλι…τεχνίες με  Καλι…καντζαριές & Καλι…σκανταλιές” και face painting, ευγενική προσφορά του Ινστιτούτου Αισθητικής “Benessere”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου.

·    Στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, ανοίγει "Το Παραμυθοσέντουκο των Χριστουγέννων", γεμάτο ιστορίες και μουσικές που ταξιδεύουν από άκρη σε άκρη της γης. Στην αφήγηση η Χριστίνα Δημοπούλου και στη μουσική ο Άγγελος Γιαννόγλου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΗΛΙΟΣ», τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «ΦΟΣ»,  την  Περιβαλλοντική Οργάνωση Σελιανιτίκων «Η ΑΥΡΑ» & τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Δ.Σ. Σελιανιτίκων.

·    Στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, ο “Τίτος, το Ξωτικό του Άη-Βασίλη” θα διασκεδάσει τα παιδιά με παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας, τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Αιγείρας  &  τον Φιλανθρωπικό  Σύλλογο Αιγείρας.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr