Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Δείτε ΦΩΤΟ από τα γιορτινά χάπενινγκ στο Πάρκο των Χριστουγέννων του Αιγίου, το περασμένο Σάββατο

Δείτε ΦΩΤΟ από τα γιορτινά χάπενινγκ στο...

Παρά το ψιλόβροχο, όλα κύλησαν υπέροχα, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους

Το ψιλόβροχο δεν εμπόδισε τη Φρικαντέλα, τη μάγισσα που μισεί τα κάλαντα, να έρθει στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο γειτονικό Αίγιο το πρωί του περασμένου γιορτινού Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2013 και να γίνει τελικά φίλη με όλα τα παιδιά!

Η Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων παρουσίασε υπό ψιλή βροχή, τη διαδραστική παράσταση “Φρικαντέλα: Η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα”, βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά και μάλιστα τέθηκε ως σκέψη, η παράσταση να παρουσιαστεί ξανά, μια μέρα με καλύτερο καιρό, για να την παρακολουθήσουν περισσότερα παιδάκια.

Εξάλλου, στο Λιχουδόσπιτο του Πάρκου, η pizza “Ciao” πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους, ζεστή λαχταριστή πίτσα που έγινε ανάρπαστη!

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας παρουσίασε ένα ευχάριστο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλον τον κόσμο, στο Συνεδριακό Κέντρο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου.

Υποδεχόμενος το κοινό, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος σημείωσε πως η  Χορωδία, που αριθμεί πάνω από 60 μέλη υπό τη διδασκαλία της καθηγήτριας μουσικής κας Βασιλικής Νάσση, θα συμμετάσχει τον προσεχή Μάρτιο στη φημισμένη Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr