Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις αγάπης και προσφοράς

Αθηνά Τραχήλη: Συγκινητική η ανταπόκριση...

Ευχές απο την Πρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου

«Τα φετινά Χριστούγεννα ας είναι τα τελευταία που μας βρίσκουν στο μέσο σκληρών δοκιμασιών και η νέα χρονιά μακάρι να σηματοδοτήσει την έξοδο της χώρας από την σημερινή πολυδιάστατη κρίση που ωθεί όλο και περισσότερους σε συνθήκες αφόρητης οικονομικής και κοινωνικής πίεσης».

Αυτό επεσήμανε σήμερα το πρωί, σε δηλώσεις της, η Αθηνά Τραχήλη, Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές. «Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχηθώ να έχουμε όλοι μας Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Αγάπη, ατομική και οικογενειακή Ευτυχία και έναν νέο χρόνο πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο για όλους μας», τόνισε η κυρία Τραχήλη επισημαίνοντας ακόμη ότι όλες αυτές τις μέρες οι πολίτες, τόσο στην Αχαΐα όσο και στην υπόλοιπη χώρα, παρά την τεράστια πίεση που δέχονται, δεν παραιτήθηκαν από τον σκοπό την αλληλεγγύης και της προσφοράς.

«Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση που έδειξαν οι συμπολίτες μας σε όλες τις εκδηλώσεις αγάπης, σε όλες τις πρωτοβουλίες συγκέντρωσης αγαθών για τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Σε καιρούς όπως οι σημερινοί τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, στήριξης και φροντίδας είναι ανεκτίμητες και δείχνουν ότι στην ελληνική κοινωνία η έννοια του κοινωνικού χρέους και της βοήθειας προς τον πλησίον παραμένει αναλλοίωτη παρά τις βαριές συνέπειες της κρίσης», ανέφερε η κυρία Τραχήλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις