Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στερνό αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο από πλήθος φορέων και πολιτών- ΦΩΤΟ

Στερνό αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο από...

Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών

Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων και άνθρωποι του πολιτισμού είπαν σήμερα το τελευταίαο αντίο στον Ανδρέα Ανδριόπουλο ιδρυτή και   επί σειρά ετών Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτιστικών Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον  Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τους βουλευτές Νίκο Νικολόπουλο και Θανάση Νταβλούρο, τον πρώην  εκδότη Σπύρο Δούκα, τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, τον Αλέξη Σκαρμέα, την Βίβιαν Σαμούρη, τον Βασίλη Μπεκίρη, τον Δημήτρη Αϊβαλή, τον Ανδρέα Καράβολα, τον Ευάγγελο Φλωράτο, τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, τον Άγγελο Τσικγρή, την Ευανθία Στιβανάκη, τους  μάνατζερ θιάσων κκ, Γαλάνη και Κουρή κ.α.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο φίλος του εκλιπόντος Δήμαρχος Κυλλήνης και Ανδραβίδας Δημήτρης Αρβανίτης ο οποίος  ζήτησε να στηριχθεί ο γιος του Ανδρέας να συνεχίσει το έργο που άρχισε ο πατέρας του, τον οοίο χαρακτήρισε εργάτη του πολιτισμού που δόθηκε με δόσιμο ψυχής στην Πάτρα, και δεν ζήτησε ποτέ κάτι  για τον  ευατό του αλλά μόνο για την πόλη του, εκπροσωπώντας τον πολιτισμό της ψυχής και όχι της υποκουλτούρας.

Στην εξόδιο ακολουθία έψαλε η χορωδία του Ορφέα.

Ο Ανδρέας Ανδριόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη το έργο του στον πολιτισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture