Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διενέργεια Εξετάσεων για απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη B΄ Περιόδου 2013

Διενέργεια Εξετάσεων για απόκτηση πτυχίο...

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 9 το πρωί

Εξετάσεις Β’ περιόδου 2013 για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 9 το πρωί στην αίθουσα (ισόγειο) της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Σταγείρων αρ. 23, Πάτρα).

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά υποψηφίων μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Οι υποψήφιοι, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα επιδεικνύουν στην Επιτροπή, εισερχόμενοι στην αίθουσα εξετάσεων, την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό µέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους, όπως αυτά ορίζονται στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν. 2690/99, ΦΕΚ 99/Α/1999).

Η εξέταση θα γίνει µε την χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών, σύμφωνα µε τα όσα προβλέπονται στην µε Αρ. Πρωτ. 38200/1136/11-08-2011 Υπουργική Απόφαση.

Για την υποβοήθηση των ενδιαφερόμενων, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yme.gr. και συγκεκριμένα στη διαδρομή: Επικοινωνίες → Ραδιοερασιτέχνες παρ. 11→ υποπαράγραφος 11.7 , [http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=1160&id=tid=1184], έχουν αναρτηθεί δύο αρχεία (PDF) µε ερωτηµατολόγια από την ύλη των εξετάσεων το ένα για την κατηγορία «1» και το άλλο για την κατηγορία «Εισαγωγικού Επιπέδου». Επίσης έχει αναρτηθεί σχετικό λογισμικό για την εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση των ενδιαφερόμενων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις