Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 13 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 13 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Μια παραγωγική και δραστήρια επαγγελματικά μέρα, όπου με αρκετή ταχύτητα και δυναμισμό θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα δουλειάς αλλά και καθημερινές εργασίες. Έμφαση επίσης δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας και διατροφής. Σήμερα και αύριο ωστόσο, αναμένεται και ξαφνική αλλαγή προγράμματος ή και κάποιες ανατροπές στον εργασιακό χώρο.

Τοξότης

Μια ζωντανή μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το δραστήριο ζώδιο του Κριού, ενώ ανεβάζει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας. Έμφαση δίνει  στα ερωτικά, ωστόσο λόγω του ότι θα ενεργοποιήσει την δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ουρανού, δεν αποκλείεται σήμερα και αύριο να εκδηλωθούν αλλοπρόσαλλες κι αιφνιδιαστικές αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Κυρίως θέματα σπιτιού και οικογένειας  τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας, με τον χώρο σας και με ζητήματα ακινήτων. Το βράδυ προσέξτε τη νευρική ένταση και κάποια απρόοπτα, ενώ γενικά σήμερα και αύριο είναι μέρες με ανατροπές σε οικονομικά και σχέσεις, γι' αυτό ίσως αιφνιδιαστείτε λίγο.

Υδροχόος

Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη απ' το πύρινο ζώδιο του Κριού να ανεβάζει το τέμπο της καθημερινότητας. Αρκετές μετακινήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλέφωνα και ραντεβού στο πρόγραμμα. Επίσης μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Το βράδυ μπορεί να παρουσιαστούν επικοινωνιακά προβλήματα ή απρόοπτα με συγγενείς.

Ιχθύες

Τα οικονομικά σας τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Ίσως ξεκινάτε και μια νέα ενασχόληση που θα αποφέρει κέρδη. Ωστόσο, καθώς η Σελήνη θα ενεργοποιήσει τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Ουρανού, προβλέπονται και έκτακτα έξοδα σήμερα και αύριο, αλλά και απότομες αντιδράσεις από φίλους.

Κριός

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας το πρωί, κι έτσι θα είναι μια μέρα δραστήρια, με ξεκινήματα, αρκετή κίνηση και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τις  “κόντρες” και τους ανταγωνισμούς. Το βράδυ θα υπάρχει νευρική ένταση, ίσως και ορισμένα απρόοπτα. Επίσης προετοιμαστείτε για κάποιες ανατροπές σε σχέσεις και οικονομικά σήμερα και αύριο.

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται να έρχονται άλυτα ζητήματα απ' το παρελθόν στο προσκήνιο, που ζητούν να ξεκαθαριστούν. Η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό θα έχετε μεγαλύτερη τάση για απομόνωση και ανάγκη για ησυχία και περισσότερο ύπνο. Ύπνος όμως που το βράδυ ενδέχεται να δυσκολευτεί, λόγω της νευρικής συνόδου Σελήνης-Ουρανού.

Δίδυμοι

Με περισσότερο δυναμισμό μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε ή να ξεκινήσετε κάποια σχέδιά σας, ενώ η Σελήνη στον Κριό δίνει την απαραίτητη ώθηση. Έμφαση επίσης δίνει στη φιλία και τη δικτύωση, μια μέρα με συναντήσεις με φίλους ή με δραστηριοποίηση σε συλλόγους και ομάδες. Προετοιμαστείτε όμως και για κάποιες αναπάντεχες συμπεριφορές σήμερα και αύριο.

Καρκίνος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με δράση, ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, επαφές με άτομα εξουσίας και διεκδίκηση πραγμάτων. Λόγω του ότι θα ενεργοποιήσει όμως το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα και αύριο και κάποιες ανατροπές ή απρόοπτα σε σχέσεις, οικονομικά κι επαγγελματικά.

Λέων

Αυξάνει σήμερα τον δυναμισμό και τη ζωτικότητά σας η Σελήνη απ' τον Κριό, η οποία σάς κάνει πιο δραστήριους κι αποτελεσματικούς, ενώ προχωράτε σε ορισμένα ανοίγματα. Έμφαση θα δοθεί κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Προσέξτε όμως τους ανταγωνισμούς με συγγενείς εξ αγχιστείας ή και με δασκάλους.

Παρθένος

Έμφαση σε θέματα οικονομικά κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, όπου με δυναμισμό και με σχετική ταχύτητα μπορείτε να τακτοποιήσετε διάφορα ζητήματα, είτε σχετικά με δάνεια, εφορία, κάρτες κληρονομικά, ή με συντάξεις, διατροφή συζύγου κλπ. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα. Προσοχή στην ανάγκη σας να θέλετε να ελέγχετε τους άλλους.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στο σύντροφο, στους  συνεργάτες, στους καλούς φίλους και στις κοινωνικές σχέσεις γενικά. Βέβαια, επειδή η Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι αρκετά πιθανό για σήμερα και αύριο να παρουσιαστούν απότομες κι αψυχολόγητες συμπεριφορές στις σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being